Şarkıcı İrem Derici'den sürpriz karar! Sosyal medyadan duyurdu!

Şimdilerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Dövme tutkusuyla bilinen ünlü isim, yaptıracağı 36'ıncı dövmesini takipçilerinin beğenisine sundu.

Şarkıcı İrem Derici'den sürpriz karar! Sosyal medyadan duyurdu!

2021 yazından itibaren bir dargın bir barışık aşk yaşayan Cem Belevi-İrem Derici çifti, geçtiğimiz aylarda ihanet iddiasıyla olaylı şekilde ayrılmıştı.

Meslektaşının kendisini manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı haberlerinin ardından sessizliğini bozan Derici, sosyal medya hesabından Belevi'ye yönelik isim vermeden sert bir paylaşım yaparak şu ifalderi kullanmıştı:

“Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.”

"Yaz sonuna kadar İrem'i şutlarım"

35 yaşındaki şarkıcı, Cem Belevi'nin "Böyle bir şey olabilir mi? Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım" cevabı sonrası ise şu açıklamayı yapmıştı:

“Sıktı artık bu sahtekarlık. A'dan Z'ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? 'Yaz sonuna kadar İrem'i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem' mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer'lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fark etmez!”

"35 dövmem var"

İrem Derici, sonraki günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansımıştı. Konserden konsere koşturduğunu ve gece uyumadığını dile getiren şarkıcı, yorgun olduğunu söylemişti. Yeni şarkısı 'Rastgele'yi tüm dijital platformlarda yayınlanan Derici, olumlu geri dönüşler aldığını da belirtmişti.

Vücudundaki dövmeler dikkat çeken Derici, “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı?” sorusu üzerine alnını göstererek “35 dövmem var, yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum. Alnıma 'Enayi' ya da 'Keriz' yazdıracağım” diyerek espri yapmıştı.

Binlerce beğeni aldı

İrem Derici, son olarak sol elinin üstüne, İngilizce’de ‘kendine özgü’ ve ‘otantik’ anlamına gelen ‘authentic’ kelimesini yazdırmıştı. Kareleri, “Yeni dövme alarmı” notuyla takipçilerinin beğenisine sunan Derici, binlerce beğeni ve yorum almıştı.

"Seni affediyorum"

Tüm bunların ardından sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, 7.9 milyon takipçili Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yeni bir paylaşımda bulundu.

Şarkıcı; üst tarafında "I forgive you (Seni affediyorum)" yazan bir yara bandının çizimini, "36'ıncı dövmemi yapıyoruz" notuyla yayınladı.

Şarkıcı İrem Derici'den sürpriz karar! Sosyal medyadan duyurdu!

Dericinin bu paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.