Şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldı! Konseri iptal oldu!

Şarkıcı İrem Derici, aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Bu Akşam Düzce'de sahne alması beklenen İrem Derici'nin sahneye çıkmayacağı öğrenildi.

Şarkıcı İrem Derici, hastaneye kaldırıldı! Konseri iptal oldu!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, beklenmedik bir rahatsızlık geçirdi. Ani bir sağlık sorunu yaşayan İrem Derici, hastanelik oldu.

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde düzenlenen Finduk Festivali'nin ikinci gününde saat 21.00'de sahne alması beklenen ünlü şarkıcı, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz ile iletişime geçerek üzüntülerini bildirdi.

Hem Başkan Yanmaz'a hem de Akçakocalı vatandaşlara özür dileyen İrem Derici, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle konserde yer alamayacağı için üzgün olduğunu ifade etti.

Eypio sahne alacak

İrem Derici'nin yerine rap müziğin önemli isimlerinden Eypio, saat 21.00'de Akçakocalı vatandaşlar ile buluşacak.

Konula ilgili İrem Derici’den açıklama geldi. Şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sabaha karşı yüksek ateş ve kusmayla hastaneye kaldırıldım. Büyük bir enfeksiyon geçiriyorum ve 3 gün konuşmam dahi yasak, ses tellerime de yansıdı bu durum. Son dakikaya kadar kortizonlarla ayaklanırım belki diye uğraştık ama nafile. Haftalardır dört gözle beklediğim Akçakoca Belediyesi’nin düzenlediği festivale katılamayacağımı inanılmaz büyük bir üzüntüyle belirtmek istiyorum. Ben ne hallerde sahneye çıktım ama ses gidince elden bi' şey gelmiyor. Herkesten çok özür diliyorum, size söz, daha büyük bi' enerjiyle en güzeli size borcum olsun.”