Savaş sahnesi, Tolgahan Sayışman'ı hastanelik etti

Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman'ın başına talihsiz bir olay geldi. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.

Savaş sahnesi, Tolgahan Sayışman'ı hastanelik etti

2017'de hayatını birleştirdiği Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan iki çocuk babası Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in programında şöhret yönetimi hakkında konuşmuştu.

Sayışman, “Son dönemde sosyal medyanın bu kadar insanın hayatını satın aldığı dönemde, artık kontrol sizden çıkıyor. Çok farklı bir noktadayız. Bunu çok konuşuyoruz. Eskiden ulaşılmazlık vardı, şöhreti başka seviye taşıyordu. Şimdi o tamamen kalktı. Son birkaç senedir özellikle istediğiniz noktadan sosyal medya sayesinde istediğiniz kişiye, bir şekilde en direkt yoldan ulaşılabilir hale geldiniz. Durum öyle olunca şöhret algısı da biraz farklı yöne kaydı. Günümüz şöhret yönetimi, eskiye göre biraz daha değişti. Benim dönemimde yapılması gerekenler farklıydı, şimdikiler daha farklı” demişti.

"Aktörlüğü bırakmayı istemiyorum"

Yapımcılığa da başlayan yakışıklı oyuncu, "Kendime vakit ayırmak, kendi istediğim şeyleri yapmak, biraz daha özgür olabilmek için bu kararı aldım. Yapımcılık şirketimi televizyon için düşünmedim. Dijital dünyada ve sinemada kendim daha özgürce bir şeyler yapabileyim diye kurduğum bir şirketti. Biraz yanlış anlaşılmış. Sanki ben oyunculuğu bıraktım da yapımcılığa odaklanmışım gibi oldu. Aslında değil. Bir alev yaktığımı düşünüyorum, arkamdan birçok kişi gelecektir diye düşünüyorum. Yılların verdiği tecrübeyle kendinizi denemek, işin farklı bir tarafından keyif almak. Çünkü üretim aşamasında da yapım aşamasında da çok tecrübesi olan birisiyim. Yılların verdiği tecrübeyle beraber sinemaya ya da dijital mecralara aktarmak istiyorum. Çıkış noktam buydu. Her şeyi bırakıp bu ticaretin içerisine girmeyi düşünmedim. Aktörlüğü bırakmayı istemiyorum" yorumunda bulunmuştu.

Hastaneye kaldırıldı

Milliyet'ten Mesut Yılmaz'ın haberine göre, ‘Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı’ dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman, hastanelik oldu. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumu

Gerçekleşen yaralanma sonrası Altunizade Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Sayışman’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yapılan tedavi sonrası istirahate çekilen Tolgahan Sayışman’ın rahatsızlığından dolayı dizi çekimlerine üç gün ara verildi.