Selami Şahin, sahnede büyük sürpriz yaşattı

Yaşamı boyunca sanat dünyasına kazandırdığı sayısız hit eseriyle Türk müziğinin sayılı efsanelerinden biri haline dönüşen büyük usta Selami Şahin, geçtiğimiz gün KüçükÇiftlik Park sahnesinde binlerce genç dinleyici ile bir araya gelerek coşkulu bir sürprize imza attı.

Selami Şahin, sahnede büyük sürpriz yaşattı

Yüzdeyüz Müzik’in katkılarıyla İstanbul’da Bahar adı verilen festivalinde 70’lerin Anadolu rock şarkılarına ve türkülere getirdikleri yorumlarla dünya çapında ün kazanan Amsterdam çıkışlı Anadolu rock ve psikedelik folk grubu Altın Gün’ün sahnesine konuk olan büyük usta, 1978 yılında yazdığı ve daha sonra grubun da seslendirdiği ‘’Rakıya Su Katamam’’ adlı şarkısını birlikte okudu.

Selami Şahin ve Altın Gün’ün muhteşem düeti ile müzikal bir şölene dönüşen konser, şarkıya eşlik eden binlerce gencin coşkusu ile unutulmaz bir performans olarak kaydedildi.

Genç hayranları ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan Selami Şahin ise sahnesinden dinleyicilerine teşekkürlerini şu sözlerle ifade etti:

‘’Hepinize sonsuz sevgi ve saygı sunuyorum. Yıllardır Selami Şahin varsa ben sizlerin sevgisiyle varım. Allah sizleri başımdan eksik etmesin. Bu şarkıyı 1978 yılında tam 45 sene önce yazdım. Şimdi sizin coşkunuzla bunu Altın Gün ile okumak benim için büyük bir onur. Grubumuz Hollanda’dan geldi ve solistimiz Merve Hanım da çok değerli bir dostumuz. Böyle bir gece için teklif geldiğini duyduğum an sizlerle buluşacağım için çok mutlu oldum. Orkestramız ve emeği geçenlere büyük bir alkış rica ediyorum.’’

Muhteşem düetin ardından Selami Şahin’i sahnede kalmasını isteyen muhteşem kalabalık, ustanın tekrar bir şarkı okuması için yoğun istekte bulundu. Selami Şahin ise sevenlerini kırmayarak ‘’Özledim’’ şarkısını coşkulu kalabalık ile hep bir ağızdan seslendirdi.