Selena Gomez, Instagram'da 400 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın oldu

Selena Gomez, Kylie Jenner'ı tahtından indirmeyi başardı. 380 milyon takipçisiyle Instagram'da uzun zamandır en fazla takipçiye sahip kadın ünlü olan Kylie Jenner'ın yerini, 400 milyon takipçiyle Selena Gomez aldı.

Selena Gomez, Instagram'da 400 milyon takipçiye ulaşan ilk kadın oldu

Artık ünlülerin dünyasında sosyal medya takipçi sayısı üzerine de ayrı bir rekabet var. Örneğin, şimdiye kadar Instagram’da en çok takip edilen kadın Kylie Jenner’dı, ancak ünlü isim bu unvanını Selena Gomez’e kaptırdı. Ve Gomez, 400 milyon takipçiyle Instagram’da ayrı bir rekora imza attı.

Şarkıcının hayranlarının çoğu bu habere sevinerek Gomez’i ‘Instagram’ın kraliçesi’ ilan etti.

Bir kullanıcı şunları yazdı:

“Selena Gomez bir kez daha Instagram’da en çok takip edilen kadın oldu. Kraliçe geri döndü!”

Başka bir kullanıcı ise, “Tahtına geri döndü. Instagram’ın kraliçesi Selena!” diye yazdı.

Milyonlarca takipçiye sahip olmasına rağmen Selena Gomez, geçtiğimiz günlerde Vanity Fair’e sosyal medya ile arasına mesafe koyduğunu ve telefonunda yalnızca TikTok uygulamasının olduğunu söylemişti:

“Telefonumdaki tek şey TikTok, çünkü onu biraz daha az düşmanca buluyorum.”

Yıldız, trollerden gelen kaba yorumların kendisini incittiğini ve platformları çok fazla kullanmayı, zaman kaybı olarak gördüğünü sözlerine eklemişti: “İnsanlar bana çirkin veya aptal diyebilir ve benim umurumda olmuyor. Ama bu insanlar ayrıntıya giriyor. Çok spesifik ve anlamsız paragraflar yazıyor. Sürekli ağlıyordum, sürekli endişeliydim… Artık yapmıyorum. Benim için zaman kaybıydı.”

Gomez, ayrıca artık kendisi adına paylaşım yaparak yorumlar arasında bariyer görevi görecek bir asistanı olduğunu da sözlerine ekledi.

Instagram’da 400 milyon takipçiyle en çok takip edilen kadın olan Gomez’in yanında 562 milyon takipçisiyle Ronaldo da uzun zamandır ayrı bir rekoru elinde tutuyor. (Sözcü)