Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı

'Ütopya' programında tanışıp evlenen Semih Öztürk ile Kurretülayn Matur'un uzun zamandır ayrılığın eşiğinde olduğu konuşuluyordu. Kurretülayn Matur, konu hakkında sessizliğini bozdu. 'Survivor Eksta' programındaki yorumculuk görevinden Matur'un attığı tweet yüzünden kovulduğu iddia edilen Semih Öztürk'ün, 'Survivor 2023' için adı yeniden yorumculuk ve yarışmacı kadrosu için geçiyor.

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı

2014 yılının ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı'nın yarışma programı 'Ütopya' adlı yarışmaya katılan Kurretülayn Matur; Semih Öztürk ile birlikte yarışmıştı.

2014 yılından beri ilişkileri devam eden Semih Öztürk ile Kurretülayn Matur, 19 Haziran 2020'de evlenmişti. Kurretülayn Matur eşiyle beraber nikah sonrası balayına çıkmıştı. Tatilden romantik karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan ikiliden Kurretülayn Matur’un verdiği küvet pozu tepkilere yol açmıştı.

"İçinizi kemirsin"

Fotoğrafına ‘ucube gibisin aynı’ yorumunu yapan takipçisini sosyal medya hesabından ifşa eden Kurretülayn Matur sert sözler sarf etmişti. Matur yaptığı paylaşımına, “Ne çok kadın saldırdı bu paylaştığım görsele. Hasetinizden ne yapacağınızı şaşırmışsınız. Bu hesapları engellemeyeceğim. Bakıp bakıp içinizi kemirsin hasetiniz” notunu düşmüştü.

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı

Boşanma haberlerini doğruladı

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur çiftinin uzun zamandır ayrılığın eşiğinde olduğu konuşuluyordu. Öztürk'ün Survivor Ekstra programından kovulma sebebi olduğu iddia edilen eşi Kurretülayn Matur, boşanma haberlerini doğruladı.

"İkimizin hakkında hayırlısı olsun"

Kurretülayn Matur, ''Boşanma haberleri doğrudur. Her ikimizin de hakkında hayırlısı olsun'' açıklamasında bulundu.

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı

'Programdan kovuldu' iddiası

Kurretülayn Matur, Göz6 programı yıllarından beri küslük yaşadığı Alpay Kazan'ın ölümü sonrası yaptığı ''Hakkımı helal etmiyorum'' paylaşımıyla Acun Ilıcalı'yı kızdırmıştı. Dostu Alpay Kazan'ı kanserden kaybeden Acun Ilıcalı, Matur'un paylaşımının faturasını Semih Öztürk'e kestiği ve ünlü yorumcuyu programdan çıkardığı iddia edilmişti.

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı

(Kurretülayn'ın attığı o tweet)

Survivor'a katılacak iddiası

Acun Ilıcalı'nın projelerinden biri olan ve 2014 yılında yayın hayatına başlayan yarışma programı Ütopya'da yer alan Semih Öztürk, 2016 yılında Survivor Gönüllüler takımının kadrosuna girmişti. Yarışmanın ardından ekranlarda Survivor Panorama'da yorumcu olarak gördüğümüz Semih Öztürk'ün bu yıl Survivor 2023 kadrosunda yer alacağı söyleniyor.

Doğum gününü ayrı geçirdi

Kurretülayn Matur'un doğum gününü eşinden ayrı geçirmesi ve ikilinin bir süredir beraber görüntü vermemesi, ayrılık dedikodularını alevlendirmişti.

Nietzche'nin sözünü paylaştı

Matur, bu dedikodulardan sonra Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Nietzche'nin ''Evlilikler aşkın olmamasından değil, arkadaşlığın olmamasından biter. Bir evlilik yaparken kendimize şu soruyu sormalıyız: Sonu yaşlılık olan o uzun yol boyunca bu insanla sohbet etmekten keyif alacağına inanıyor musun?'' notunu paylaşmıştı.

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur boşanma kararı aldı