Serdar Ortaç, kötü haberi verdi! 'Sol ayağıma yine inme indi'

Serdar Ortaç, hafızalarda yer eden parçaları ve sahne performansı kadar özel hayatı, çıkışları ve sağlık durumuyla da sıkça gündeme geliyor. Ataklar halinde gelişen MS hastalığıyla (Multipl Skleroz) yıllardır mücadele eden sanatçı, geçirdiği son atak nedeniyle artık bisiklet süremediğini söyledi. Sözleriyle yürek burkan ünlü şarkıcı, hayatının film olacağını da ilk kez açıkladı.

Serdar Ortaç, kötü haberi verdi! 'Sol ayağıma yine inme indi'

Komedyen Şafak Sezer’in senaryosunu yazıp, başrolünde yer aldığı ‘Kutsal Damacana’ serisinin 4’üncü filminin galası, önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşti. Ünlü isimlerin yoğun ilgi gösterdiği geceye katılanlar arasında Serdar Ortaç da vardı.

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, pop müziğin en başarılı isimlerinden olan 52 yaşındaki şarkıcı, heyecanlı olduğunu belirtirken "Gençken komedi izlerdim. Şimdi savaş filmleri seyrediyorum. Ara sıra da belgesel" dedi.

"Filmim yapılıyor"

"Kendi filminizin yapılmasını ister misiniz?" sorusuna Ortaç, "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum beni. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandırıyor. Hayatımı ben yazdım, onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış" yanıtını verdi.

Serdar Ortaç, kötü haberi verdi! 'Sol ayağıma yine inme indi'

İlk albümüyle ödül kazandı

1994 yılında ilk albümü 'Aşk İçin' ile müzik dünyasına 'merhaba' diyen sanatçı, 'Karabiberim'le çıkış yaptı ve bu parça ile uzun süre gündemde kaldı. Albümde yer alan 'Değmez' ve 'Hadi Git' de çok sevildi ve listelerde üst sıralara yükseldi. Serdar Ortaç, bu başarısı ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde 'En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı' ödülüne layık görüldü. Daha sonra sırasıyla 'Yaz Yağmuru', 'Gecelerin Adamı', 'Bilsem ki', 'Sahibinin Sesi', 'Okyanus', 'Beni Unut/Çakra', 'Mesafe', 'Nefes', 'Kara Kedi', 'Ray', 'Bana Göre Aşk', 'Çek Elini Kalbimden' ve 'Gıybet' albümlerini çıkaran Ortaç, birçok ödül aldı.

"Bu hastalıkta atak geçmez"

Yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ünlü isim, sağlık durumu hakkında sevenlerini üzen bir açıklamaya imza attı:

"Konser yapmazsam hastalıkla uğraşamam, konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet süremiyorum, 1.5 senedir binmiyorum. Sol ayağıma bir daha inme indi. İnşallah geçer ama bu hastalıkta atak geçmez. Boş verin."

Günde 8 ilaç!

Alişan’ın programına konuk olan Serdar Ortaç, maddi ve manevi çöküş yaşadığını, İrlandalı model Chole Loughnan'la evliliğinin ise hata olduğunu itiraf etmişti. Ağır bir hastalık geçirdiğini söyleyen popçu, günde sekiz tane ilaç içtiğini söylemişti.

"8 sene sonra beni şutladı!"

Serdar Ortaç, geçtiğimiz kasım ayında Ankara konserinde, beş yıl evli kaldığı eski eşini gece boyunca dilinden düşürmemişti.

“8 sene sonra şutladı beni. Evliliği beceremedim. Mutluluğu buldum da şikayet mi ettim? Annem 'Sarışınlardan uzak dur, sarışınlara bulaşma' demişti, dinlemedim. Eşim sarışındı, sevgilim sarışındı.”