Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma barıştı

Seren Serengil, geçtiğimiz hafta 'Gördüğüm lüzum üzerine ilişkimi sonlandırdım' dediği iş insanı Mustafa Rahman Tohma'ya geri döndü. Barıştıktan sonra Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ikiliden Tohma, 'Yanlış bir anlaşılma oldu' dedi. Tohma, Serengil'den ayrıldıktan sonra 'intihar edeceği' şeklinde ortaya atılan iddialara da son noktayı koydu.

Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma barıştı

Seren Serengil, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremde annesini kaybeden Mustafa Rahman Tohma'nın en büyük destekçisi olmuştu. Her fırsatta yaşadığı sağlık sorunları süresince yanında olan Tohma'dan övgüyle bahseden ünlü isimden, geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir hamle gelmişti. 52 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarla Muhtafa Rahman Tohma ile ilişkilerinin bittiğini duyurmuştu.

Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma barıştı

"Ahlaksız!"

Serengil, ilk olarak Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınladığı mesajda, "İki çocuğun var, evlisin. Ahlaksız" ifadelerini kullanmıştı.

"Umarım hiçbir kadın benim uyandığım sabaha uyanmaz"

Şarkıcı, daha sonra yayınladığı gönderiye, "Şu hayatta verebileceğin en cesurca karar, kalbini ve ruhunu inciten her şeyi bırakmandır" sözünü paylaşan ünlü isim, gönderisine; "Umarım hiçbir kadın benim uyandığım sabaha uyanmaz... Bu sefer hiç beklemediğim bir yerden geldi. Sadece bana çocuk nasip etmeyen Allah'ıma isyan ettim ilk defa dün gece. 'Evli, iki çocuğuyla kocasını aldatan; namus kavramı olmayan kadınlara çocuk verdin de, bana vermedin' dedim" notunu düşmüştü.

Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma barıştı

"Kendisine mutluluklar dilerim"

"Merhaba, Gördüğüm lüzum üzerine Mustafa Rahman Tohma ile olan ilişkimi bitirme kararı almış bulunuyorum. Kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim."

"Yanlış anlaşılma oldu"

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, Seren Serengil, 'ihanet' imasında bulunduğu Mustafa Rahman Tohma'ya geri döndü. İkili, barıştıktan sonra Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma barıştı

"Ne intiharı?"

Mustafa Rahman Tohma, 4 yıldır birlikte olduğu Seren Serengil'den ayrıldıktan sonra 'intihar edeceği' şeklinde ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Üçüncü şahıslarla ilgili ya da aldatılma durum yok. Sadece bir yanlış anlaşılma oldu, o yardım döneminde telefonla çok sık konuşmadan dolayı. Ben de gidip özür diledim. Dört yıllık güzel bir sürecimiz var. Kötü günleri, hastalık sürecini hep birlikte atlattık biliyorsunuz. Hafta ortası Avrupa'ya birkaç günlüğüne tatile gidip geleceğiz. Hayatta ilk ayrılan siz değilsiniz ki ne intiharı? Yok öyle bir şey. Ben annemi kaybettim öyle şeyler düşünmedim" şeklinde konuştu.

Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma barıştı

"Konteyner şehir kurma hayalimiz var"

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya'da yaşayan annesini kaybederek büyük acı yaşayan Tohma, girişimci birkaç arkadaşıyla beraber bir bölgeye konteyner kent kurmak istediğini dile getirerek, "Birkaç görüşmemiz var. Orada yapmamız gereken tek şey konteyner şehir. Evet yaz geldi ama çadırda yaşam zor yani. Çadırla yaşanmaz, bez parçasıyla nasıl hayat yaşanır? Öncelikle orada bir konteyner şehir kurma hayalimiz var, arkadaşlarla görüşüyoruz" dedi.

"Arazimiz 3 metre ayrıldı"

Antakya'da tarım ve çiftçilik yapan iş insanı, depremde çiftliğinin ve üretim yaptığı tesislerin yok olduğunu ancak kısa sürede toparlanmaya çalışacağını da sözlerine ekledi.

"Hatay'ın yüzde seksen beşi yıkıldı ama kolay kolay düzelmez. Arazimiz böyle iki üç metre ayrıldı deprem dolayısıyla. Hasat döneminde sıkıntı yaşayacağız umarım bu kötü günleri de atlatacağız. Annemin rahmetli olduğu bina yıkıldı. Güzel bir çiftliğim vardı o yok oldu, arazi aracım, traktörüm hepsi enkaz altında. Önce babamla bir çiftlik kurmam lazım arazide işler var, toprak ektikçe size bir şeyler verir. Sonra ev devlet tarafından yeniden yapılacakmış. Zor yani zor bir süreç Allah düşmanıma da bunu yaşatmasın. Ben orada annemi gömdüm. Çaresiz, aciz, yoksun kalıyorsunuz, zor durumlar anlatılamaz bunlar."

Seren Serengil ile Mustafa Rahman Tohma barıştı