Serkan Çayoğlu, düğün tarihini ertelememek için başrolü reddetti

Son olarak TRT 1'de yayınlanan Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde oynayan Serkan Çayoğlu, çok istediği yeni film projesinden ayrılık kararı aldı. Bu dizi setinde sevgilisi Özge Gürel'den ayrı kalmanın zorluklarını yaşayan oyuncu, yaz aylarında evlilik planları yapıyor

Serkan Çayoğlu, düğün tarihini ertelememek için başrolü reddetti

Oyuncu Serkan Çayoğlu'na birbiri ardına proje teklifleri gelmesine rağmen oyuncunun gönlü Alper Çağlar'ın yazdığı ve çekimlerini yapacağı Göktürk isimli sinema filmindeydi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Aytaç Şaşmaz ile birlikte başrolde yer almak için anlaşma yapan ve provalara da katılan Serkan Çayoğlu, üzülerek de olsa ayrılık kararı almak durumunda kaldı.

Ünlü oyununun senaryoyu içine sindirdiği ve büyük heyecan yaşadığını anlattığı röportajındaki heyecanı dikkatleri çekmişti. Ancak oyuncu, çekim takvimini görünce ayrılık kararı vermek zorunda kaldı.

Üzerine titriyordu

Alper Çağlar'ın üzerine titrediği film için 6 aylık bir çekim takvimi hazırlandığı ortaya çıktı. Serkan Çayoğlu, bu kadar uzun süreli bir çekim takviminde yer almak istemediği için filmin kadrosunda çıkmak durumunda kaldı.

Evlilik planı yapıyor

Oyuncu, sevgilisi Özge Gürel ile de yaz aylarında evlilik planları yapıyor. Kiraz Mevsimi dizisinde tanışan ve başarılı partnerliklerini aşka dönüştüren çift, evlilik kararı almalarına rağmen uygun zamanı bulamıyordu.

Çekim takvimi yoğun geldi

Çiftin evlilik hazırlıkları ile de çakışacak olan Göktürk filminin çekim takviminin yoğun olması, Serkan Çayoğlu'nu ayrılık kararı almaya itti.