Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz'ı Instagram'da neden takipten çıktı?

Sevda Erginci, geçtiğimiz günlerde final yapan Seni Kalbime Sakladım adlı dizisindeki partneri Ekin Mert Daymaz'ı sosyal medyada takipten çıktı. Erginci, Daymaz'ı neden takipten çıktığını ilk kez açıkladı.

Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz'ı Instagram'da neden takipten çıktı?

Oyuncu Sevda Erginci, erken final yapan ‘Seni Kalbime Sakladım’ dizisindeki partneri Ekin Mert Daymaz’ı sosyal medyadan takip etmeyi bıraktı.

Oyuncu, “Kimi hayatımda tutup kimi çıkaracağıma ben karar veririm. Ortada öyle kötü bir durum yok aslında. Onunla ilgili bir şey anlatmak istemiyorum. Düşman değiliz. Gerçek hayatta görüştüğüm bir insan olmadığı için takipten çıktım” dedi.

Sevda Erginci, Ekin Mert Daymaz'ı Instagram'da neden takipten çıktı?

Ne olmuştu?

Başrollerinde Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz'ın yer aldığı, ilk bölümü 30 Haziran'da izleyicisiyle buluşan 'Seni Kalbime Sakladım' dizisi bir anda ekrana veda etmişti. Başroldeki Sevda Erginci bile adeta hayatının şokunu yaşamıştı.

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez'in oturduğu, senaryosunu Burcu Yılmaz ile Pınar Kaya kaleme aldığı 'Seni Kalbime Sakladım' dizisi, 7. bölümüyle final yapmıştı.

Sevda Erginci, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımda partneriyle arasındaki boy farkını nasıl kapattığını esprili bir fotoğrafla anlatmıştı.

Dizi final yapar yapmaz Sevda Erginci'den şoke edecek bir hamle gelmişti. Erginci, rol arkadaşı Ekin Mert Daymaz'ı sosyal medyada takipten çıkmıştı.a