Shakira, Pique'den ayrılık sürecini anlattı

Geçen yıl ayrılan Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile Barcelonalı futbolcu Gerard Pique magazin dünyasına damga vurmuştu. Shakira yaşadıklarını anlattı.

Shakira, Pique'den ayrılık sürecini anlattı

Kolombiyalı şarkıcı Shakira ve Barselona'nın yıldız futbolcusu son birkaç zamanlarda iyice atışmışlar, hatta aralarında küfürleşmeler dahi olmuştu. Şimdi de gündemde bir televizyon röportajı var.

Shakira, pazar günü Meksika’da yayınlanan En Punto televizyon programında acı dolu günlere geri döndü ve içten itiraflarda bulundu.

Uluslararası yıldız, 20 dakikadan fazla süren röportajında, Piqué'den ayrılığının ardından ruh halini, hayallerini, şüphelerini ve aşka ilişkin kişisel vizyonunu paylaştı.

Şarkıcı, “Bu konuda konuşmak zor, özellikle de hâlâ bu süreci yaşadığım için, kamuoyunun gözü önünde olduğum için ve ayrılığımız normal bir ayrılık olmadığı için…” diye itirafta bulunuyor.

Shakira, “Bu zor bir dönem, benim ve çocuklarım için karmaşık, resmî olarak konuşmadan önce bu süreci atlatmak için beklemem gerekiyordu” diyor.

Shakira, röportajda, en başından beri içini açıyor ve en içten duyguları hakkında konuşmaktan çekinmiyor. “Aşka aşık olduğumu itiraf etmeliyim” diyerek yine bir itirafa imza atıyor hiç gözünü kırpmadan.

Kolombiyalı sanatçı, çocukluğundan beri kafasında çift ve aile hakkında ideal bir model olduğunu açıkça söylüyor ve hatta erkeklere olan duygusal bağımlılığından bahsediyor: “Bir kadının mutlu olmak için bir erkeğe ihtiyacı olduğu masalını ben de satın aldım. Aynı evde bir anne ve babanın olduğu bir aile hayal ettim” diyor şarkıcı bütün içtenliğiyle…

Ancak ayrılığından bu yana, iki çocuklu yalnız bir kadın olsa bile, başarılı bir kadın olabileceğini fark etmiş. Hatta bu talihsiz olay onu daha da güçlendirmiş. Diyor ki: “Ailem ve çocuklarım için dişi bir aslan gibi güçlü olmalıyım. O zaman hayranlarım tarafından daha da çok destekleniyorum, artık her şeye hazırım!”

Shakira, bu vesileyle şarkıların bir terapi olarak hayatındaki önemine de dikkat çekiyor. Kolombiyalı süper star, “Kendini ifade edebilmek, depresyonun tam tersidir, psikolog seansından bile daha iyidir” diyor.

45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, kendini ifade etmenin ve bu yolla rahatlamanın belki de en güzel örneğini son şarkısında veriyor.

Kolombiyalı bir anne ile Lübnan asıllı bir babanın kızı olan Shakira, ocak ayında İspanyolca olarak yayınladığı şarkısında eski sevgilisi Gerard Piqué ve kendisini aldattığı 22 yaşındaki üniversite öğrencisi yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti’ye açık açık ve hiç çekinmeden sataşıyor.

Şarkısında, “Ben iki 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile değiştirdin” diyen Shakira, yıldız futbolcuyu “Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır” ifadeleriyle sertçe eleştirmekten geri kalmıyor. (Sözcü)