Sinem Kobal, ekranlara ne zaman dönecek? Beklenen açıklama geldi!

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan, iki çocuk annesi 35 yaşındaki ünlü oyuncu Sinem Kobal, uzun süre sonra Etiler'deki bir mekan çıkışında objektiflere takıldı. Kobal, 'Çocuklardan kaynaklı mı proje tercihi yapmıyorsunuz?' sorusuna hayranlarını sevindirecek bir yanıt verdi.

Sinem Kobal, ekranlara ne zaman dönecek? Beklenen açıklama geldi!

Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında Cunda Adası''nda hayatını birleştiren Sinem Kobal, 2020 yılında kızı Lalin'i kucağına almıştı. Doğumun ardından yaşamlarının büyük kısmını Marmaris'te geçirmeye başlayan ve geçtiğimiz gün "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız" diyen oyuncu çiftin kısa süre sonra bir kızları daha olacağı ortaya çıkmıştı.

Mayıs ayında Leyla’ya kavuşan ünlü çift, büyük bir sevinç yaşamıştı.

"Leyla bana benziyor"

Kenan İmirzalıoğlu, kızı Leyla’nın kendisine daha çok benzediğini “Leyla biraz daha babaya yakın gibi. Koyu görünüyor ama çok değişiyorlar. Lalin de ilk başta bana benziyordu sonra anneye döndü. Leyla’nın ilk hali annesinin de söylediği gibi bana benziyor" sözleriyle anlatmıştı.

İlgi odağı oldular

Sinem Kobal, geçtiğimiz ay 1.5 yaşındaki kızı Lalin'le birlikte Bebek'te objektiflere takılmıştı. Çocuğunu kucağında taşıyan 34 yaşındaki oyuncu, çevredekilerin ilgi odağı olmuştu.

Lalin büyüdü

Hem özel hayatı hem kariyeri hem de güzelliğiyle adından söz ettiren Kobal, kızı Lalin ile mutfakta verdiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Paylaşım, kısa sürede gündem olmuştu.

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin ilgi odağı olurken "Ne kadar büyümüş" yorumu yapılmıştı.

Sinem Kobal, ekranlara ne zaman dönecek? Beklenen açıklama geldi!

"Uzun zaman oldu dışarı çıkmayalı"

Milliyet’ten Hüseyin Altun’un haberine göre, Sinem Kobal, önceki akşam Etiler'deki bir mekan çıkışında görüntülendi. Gazetecileri kırmayarak yağmurlu havaya rağmen kısa süreli de olsa soruları yanıtlayan oyuncu, "Çocuklar Kenan Bey'e mi emanet?" sorusuna gülerek, "Uzun zaman oldu dışarı çıkmayalı. Bizim kızlar peş peşe geldi. Onlar ile ilgileniyorum. Arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Onun işi vardı ama şimdi evde” dedi.

"Yavaş yavaş dönüş yapacağım"

Sinem Kobal, "Çocuklardan kaynaklı mı proje tercihi yapmıyorsunuz?" sorusuna da, "Leyla henüz sekiz aylık. Zamanı gelince olacaktır, özledim ben de. Yavaş yavaş dönüş yapacağım ve kavuşacağız ama doğru zamanda doğru projeye karar vermek istiyorum" diye konuştu. Ardından aracına binen Kobal, daha sonra evinin yolunu tuttu.

Sinem Kobal, ekranlara ne zaman dönecek? Beklenen açıklama geldi!