Sözcü TV, Oya Başar'ı kadrosuna dahil etti! Yılmaz Özdil, 'Efsane geri dönüyor' diyerek duyurdu!

RTÜK'ten lisansını alan Sözcü TV, yayın hayatına başlamaya hazırlanırken transferlere de hız verdi. Son olarak usta isim Oya Başar, kanalın kadrosuna dahil oldu.

Sözcü TV, Oya Başar'ı kadrosuna dahil etti! Yılmaz Özdil, 'Efsane geri dönüyor' diyerek duyurdu!

Genel müdürlük koltuğuna usta gazeteci Yılmaz Özdil’in oturduğu Sözcü TV, 1 Mart’ta yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor.

Yayın hayatına günler kalan Sözcü TV, transferlere hız verirken son olarak usta sanatçı Oya Başar, kanalın kadrosuna dahil oldu. Oya Başar, ‘Olmaz Bu Kadar’ adlı bültenle ekranlarda olacak.

Yılmaz Özdil, transfer haberini şu sözlerle duyurdu:

“Efsane geri dönüyor… Ekranların kraliçesi Oya Başar, Olmaz Bu Kadar haber bülteniyle Sözcü televizyonunda.”

Oya Başar kimdir?

Oya Başar, 11 Şubat 1956 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kariyerine küçük yaşlarda adım atan Oya Başar, 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na girdi ve İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalıştı.

Kariyerine küçük yaşlarda adım atan Oya Başar, 8 yaşında İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na girdi ve İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra, çeşitli tiyatrolarda çalıştı. Devekuşu Kabare başta olmak üzere İstanbul Tiyatrosu ve Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu gibi daha birçok tiyatroda çalıştı. Televizyon dizileri yaptı. Ardından Levent Kırca ile adlarını taşıyan tiyatro kuruldu.

Kariyerinde önemli bir yere sahip 1986 yılında başlayan Olacak O Kadar televizyon dizisinde de eşi ile birlikte oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak çalıştı. 2007 yılında yakalandığı meme kanseri hastalığı sonrası çalışmalarına ara vermeyen Başar, hastalığını atlatmıştır. Son dönemde Şehir tiyatrolarına tekrar dönerek, müzikal oyun Yedi Kocalı Hürmüz oyununu oynadı.

Oya Başar, TV ve tiyatro çalışmalarına aktif olarak devam etmektedir.

Sözcü Televizyonu’nu nasıl izleyebilirsiniz?

Digiturk: 60

D-smart: 93

Turkcell TV Plus: 69

Tivibu: 69

Türksat Kablo TV: 76

Türksat 4A: 11837 Frekans, 30.000 V, batı, fec:2/3