Stranger Things oyuncusu Maya Hawke, müzik albümünü duyurdu

Ethan Hawke ve Uma Thurman'ın kızı Maya Hawke, yeni albümü Moss'u tanıtıyor.

Stranger Things oyuncusu Maya Hawke, müzik albümünü duyurdu

24 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı Maya Hawke, As If Magazine’in son sayısını, ikinci albümü Moss’u tanıtırken ışıktan ilham alan bir kapakla süsledi.

Sözcü'de yer alan habere göre, “Stranger Things” dizisiyle tanınan Hawke, kapak çekimi için sanatçı Grimanesa Amorós ve fotoğrafçı/baş editör Tatijana Shoan ile işbirliği yaptı.

Genç oyuncu, Amorós’un bir bilgisayar sistemi aracılığıyla kontrol edilip LED tüp kullanarak ışık oyununun koreografisini yaptığı fotoğraflarda parladı.

Stranger Things oyuncusu Maya Hawke, müzik albümünü duyurdu

Boşanan ailesini anlattı

Daily Mail’de yer alan habere göre, Hawke, büyürken onu müzikle tanıştıran kişinin “çoğunlukla” babası olduğunu açıkladı.

Hawke, “O harika bir müzisyen ve müzik aşığı. Ailemin boşanması birçok yönden gerçekten ilginç ve zordu, ama bunun sonucunda ortaya çıkan harika bir şey, birbirimizi hafife almamamız.

Her hafta sonu, özel bir hafta sonu çünkü birlikte geçirilen zamana çok değer veriliyor. Artık sonsuz zaman hissine sahip değilsiniz; ödünç alınmış bir zaman olduğunu çabucak anlarsınız. Bu yüzden babamla birlikteyken birlikte gitar çalarak, şarkı söyleyerek, şiir yazarak çok zaman geçirirdik ve gece geç saatlere kadar resim yapardık” diyerek babasıyla olan ilişkisini anlattı.