Sunucu Serap Belovacıklı, Halk TV ile anlaştı

Başarılı sunucu Serap Belovacıklı, Halk TV ile anlaştığını sosyal medya hesabından açıkladı.

Sunucu Serap Belovacıklı, Halk TV ile anlaştı

Son olarak TV100’de hafta sonu sabah haberlerini sunan deneyimli ekran yüzü Serap Belovacıklı, Halk TV ile el sıkıştı. Belovacıklı, kanalda haftasonu haberlerini sunacak.

Medya Radar'da yer alan habere göre, yeni adresini sosyal medya hesabından duyuran deneyimli isim, paylaşımında "Artık @halktvcomtr de yapacağız haberlerimizi. Merhabalar Halk Tv. Nerede kalmıştık?” ifadelerini kullandı.

Sunucu Serap Belovacıklı, Halk TV ile anlaştı

Serap Belovacıklı kimdir?

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Belovacıklı BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon, Basın Enstitüsü Derneği'nde ise Bilgisayar Destekli Araştırma Habercilik dersleri aldı.

Mesleğe 2007 yılında Olay TV'de Yönetmen olarak adım atan Belovacıklı daha sonra Habertürk'e transfer oldu. Burada 2 yıl süreyle çalışan deneyimli gazeteci ardından Akşam gazetesinin internet sitesi editör kadrosuna katılarak ses getiren röportajlara imza attı.

Bir süre sonra Artı1 TV'ye geçiş yapan Belovacıklı kısa bir süre TVEM'de sunuculuk görevinde de bulundu. Belovacıklı daha sonra Posta Gazetesi'ne politika editörü olarak transfer oldu. Eylül 2018'de Haber Global'in Ankara Bürosu'nda siyaset muhabiri olarak görev yaptı.

2020'de ise Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde Basın Danışmanı olarak görev yapmaya başlayan Serap Belovacıklı, Kasım 2020’de başladığı Haber Global kariyerini geçen Ekim 2022 noktalamıştı. Deneyimli isim son olarak TV100’de görev yapmıştı.