Survivor 2023'te ilk elenen yarışmacı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kararı açıkladı!

Survivor 2023 tüm heyecanıyla başladı. Pazar günü başlayan Survivor'ın ekrana gelen son bölümünde bir isim yarışmaya veda etti. Öte yandan Acun Ilıcalı 5 yedek yarışmacının daha Survivor'a geleceğini duyurdu.

Survivor 2023'te ilk elenen yarışmacı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kararı açıkladı!

Survivor 2023 tüm hızıyla devam ediyor. Eleme gecesinin ekrana geldiği Survivor'da yarışmacılar ilk ödül oyununa çıktı. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya rekabet ettiği yarışta ilk oyunu kadınlardan Gönüllüler takımı kazandı. Son oyunda Asena kural ihlali yaptığı için oyun tekrar etti. Fakat Gönüllüler ilk oyunu 8-4 kazandı. Daha sonra erkeklerin yarışına geçildi.

Berdan Mardini damga vurdu

Oyuna damga vuran anlardan biri de Berdan Mardini'nin erken sevinmesi oldu. Berdan Mardini, oyunu kazandığını zannetti fakat saniyeler farkla yarışı Chaby aldı.

Ödül 8-1'lik skorla Gönüllülerin oldu. Ünlüler takımından Yusuf Güney, gece baraka önündeki ateş için ayağı ile odun parçalarken sopa parçası kafasına çarptı. Hemen müdahale edilen Güney, hastaneye götürüldü. Yusuf Güney'e 4 dikiş atıldı.

Survivor 2023 ilk elenen yarışmacı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kararı açıkladı!

Acun Ilıcalı konseyde yeni kararları açıkladı

Eleme gecesi olduğu için yarışmacılar konseye geldi. Konseyde Acun Ilıcalı, Survivor'da yeni kuralları açıkladı.

Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Bu sene Survivor'da bazı değişiklikler var. Önemli kararı sizlere açıklamak istiyorum, normalin daha üzerinde yedek yarışmacı bekliyor ve bu yarışmacılar belki de bu sene 'ben dayanamıyorum, devam edemeyeceğim' diyen yarışmacıların yerine girebilir. Şartlarınız çok zor olacak. Biz ada hayatının da daha ön planda olduğu ve zorluklarla tam anlamıyla mücadele eden iki ekibin serüvenini ekranlara getireceğiz. Survivor aynı zamanda mental de bir yarışma. Yedeklerden 5 tanesi yarın geliyor, erzak oyununda girecek. Takımların sayısını ilk haftalarda eşit tutacağız. 3 yarışmacı Ünlülere 2 yarışmacı da Gönüllülere gidecek. Bir takım üst üste kaybederse takım değişime uğrayacak. " ifadelerini kullandı.

Survivor 2023 ilk elenen yarışmacı belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kararı açıkladı!

4 aday da ünlüler takımından

Eleme gecesinin olduğu Survivor'da 4 aday da Ünlüler takımından çıktı. Berdan Mardini, Kürşat, Ümit Erdim ve Seçkin Piriler'in eleme adayı olduğu Survivor'da bir isim yarışmaya veda etti.

Survivor'da sezonun ilk haftasında yarışmaya veda eden isim Ümit Erdim oldu. Yarışmacılar Ümit Erdim'in elenmesinin ardından büyük şok yaşadı.

 Ümit Erdim yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Gidiyorum. Survivor 2023'ün şampiyonu kırmızı takımdan çıkacak, teşekkür ederim.”