Survivor Adem Kılıçcı, sessizliğini bozdu! Nisa Bölükbaşı ve Acun Ilıcalı itirafları olay oldu!

'Survivor All Star 2022' finalinde Nisa Bölükbaşı'na karşı şampiyonluğu kaçıran Adem Kılıçcı, 'Bi' Başka' YouTube kanalına konuk oldu. Nisa'yı sosyal medya hesabından takipten çıkma konusunun Bölükbaşı'nın şampiyonluğuyla ilgisi olmadığını vurgulayan 36 yaşındaki başarılı yarışmacı, gündem olan 'Acun Ilıcalı'yı takipten çıkardı' iddiasına da açıklık getirdi.

Survivor Adem Kılıçcı, sessizliğini bozdu! Nisa Bölükbaşı ve Acun Ilıcalı itirafları olay oldu!

Fenomen yarışma Survivor'da üçüncü kez mücadele eden, geçtiğimiz ay İstanbul'da gerçekleşen büyük finalde SMS oylaması sonucu ikinci olarak tamamladığı All Star'ın ardından sessizliğe bürünen Adem Kılıçcı, "Nisa, geçtiğimiz günlerde senin onu Instagram’da takip etmeyi bıraktığını söyledi. 'Bunun neden olduğunu anlamadım. Adem'le aramız gayet iyiydi' dedi. Takipten çıkmanın sebebi neydi?" sorusuna cevapladı.

"Nisa'nın 'İğrenç bir insan, hak etmiyor' lafı zoruma gitti"

36 yaşındaki boksör, "Bence nedenini o da biliyor. Her şeyin bir sebebi vardır. Nisa yüzüme karşı çok iyi bir insan gibi görünüyordu ama bilirsiniz benzer kuşlar bir arada uçar. Yanındaki insanlar bana karşı sevgi besleyen insanlar değildi. Adaletimi, mücadelemi sorgulayan insanlardı. Onlarla iyi anlaştığı için ve biriyle de gönül bağı kurduğu için bana karşı bir önyargısı oluşmuş olabilir ama bunu bana hiç söylemedi. Belki söyleseydi oturur konuşurduk. Hep arkamdan bir şeyler söylendi. Ara sıra oyunlarda sinirler geriliyordu.

Sinirlenebilir, agresifleşebilir insan diye düşünüyordum. Ama Nisa’nın son mücadelemde 'İğrenç bir insan. O hak etmiyor' cümlesi benim zoruma gitti. Ben buralara gelmeyi hak etmedim mi? En az onun kadar hak ettim ben de. En az! Ben kalkıp sana böyle bir cümle kurmuyorsam, sen de bana kurmamalısın. Karşındaki insanın mücadelesine saygısızlıktır bence bu. Bunu ağır buldum. Böyle düşünen bir insanın benim hayatımda yeri olmadığına karar verdim ve takipten çıktım. Allah yolunu açık etsin. İlişkisinde de hayatında da başarılar. Ben hayatımda istemediğim için takipten çıkardım.

Nisa ile beni, Barış Murat Yağcı tanıştırmıştı. Onların ilişkisi bittiğinde ben Nisa ile takipleşmeye devam ettim. Çünkü bir insan olarak gözümde değeri vardı. Bu takipten çıkma işinin şampiyonluğuyla ilgisi yok yani. Evet, belki ada hayatı iyi değildir, bizim kadar mücadele etmemiştir. Ama SMS ile şampiyon oldu sonuçta. İzleyici kendisini daha fazla sevmiş, sahiplenmiş. Saygı duydum, 'Benim hakkımı yediler' diyemem" ifadelerini kullandı.

"O günü çok iyi hatırlıyorum"

"Bi' Başka"da İrem Erbaş’ın konuğu olan Adem Kılıçcı, "Geçmişte 'Survivor bir erkek yarışması' diye bir söylemin var. Hala aynı şekilde mi düşünüyorsun?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Bunu benim rakiplerimin menajerleri servis etmiş, operasyon düzenlemişler. Bu, rekabetin çirkinleştiği anlamına geliyor. O günü çok iyi hatırlıyorum. Her zaman bir kadının şampiyon olmasından duyacağım mutluluğu dile getirmişimdir ama onları yayınlamamışlar tabii. Sadece bir cümleyi çekip algı yaratılmış. Öncesinde anlattığım şeyler kırpılmış. Kadınlar erkeklere oranla Survivor’da daha az şampiyon oldukları için bu, kadınların şanssızlığı diye düşünüyorum. Fizyolojik olarak erkekler kadınlara göre daha hızlı adapte olabiliyor ada yaşamına, oyunlara. Yani erkekler daha avantajlı başlıyor. O söylemin geçtiği programda bana sormuşlardı 'Seda Ocak şampiyon olsa üzülür müsün?' diye. Ben de 'Kesinlikle sevinirim. Mücadelesiyle hak ediyor' demiştim. Başarının cinsiyeti yoktur.”

"Keşke rekabeti bu kadar kirletmeselerdi"

Survivor Adem, "İki tip insan vardır, iyi insan-kötü insan. Kadınları hor gören, değer vermeyen, aşağılayan, yetersiz gören bir Adem imajı yansıtılmış. Bu organize yapılan bir şeydi. Suikasttı! Sosyal medyada organize olunmuş, birileri aracı olmuş ve video patlatılmış. Çok çirkindi! Keşke rekabeti bu kadar kirletmeselerdi. Bununla alakalı hukuksal olarak da hakkımı savunacağım. Aileme kadar herkese küfür etmişler. Ben, 'Eğer ben şampiyon olamazsam bir kadın şampiyon olsun isterim' demişimdir ve kafamdaki adayların çoğu seyirci koltuğunda oturuyordu. Ama dediğim gibi bunu bir kadın harekâtına dönüştürmek yanlıştı. Başarının cinsiyeti olmaz dediğim gibi" şeklinde konuştu.

"Instagram takip olayının Acun abi ile aramızda bir esprisi var"

"Acun Ilıcalı’yı da takipten çıkardığın magazin gündemine bomba gibi düştü" sözleri üzerine ise Adem Kılıçcı, "All Star’a gitmeden önce de Acun abiyi takip etmiyordum ama onunla alakalı bir haber olduğu zaman tabii ki hesabına girip bakıyorum. Acun abiyi takip etmeme olayı bizim aramızda olan bir şey ve 2-3 senesi var. Aramızda bir esprisi var. Finalden sonra oluşan bir şey değildi yani" açıklamasını yaptı.