Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan mastürbasyon ve regl itirafı

Survivor Aleyna'dan şok itiraflar! Aleyna Kalaycıoğlu Survivor dönemi hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Kalaycıoğlu'nun Survivor'da, cinsel ilişki, mastürbasyon, regl ve tuvalet itirafları gündeme bomba gibi düştü.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'ndan mastürbasyon ve regl itirafı

Aleyna Kalaycıoğlu, katıldığı youtube programında bomba itiraflarda bulundu.  Aleyna, Survivor'da yaşadığı zorlu koşulları, hayat şartlarını ve bilmediklerinizi anlattı.

Kalaycıoğlu'nun Survivor'da, cinsel ilişki, mastürbasyon, regl ve tuvalet itirafları gündeme bomba gibi düştü. Kalaycıoğlu Survivor'ın kurgu olduğuna dair ortaya atılan iddialar hakkında konuştu.

Kalaycıoğlu, "Ne kurgusu arkadaşım iyi misiniz?" yanıtı verdi.

'Televizyon izlerken böyle de değildir' dediği şeylerle ilgili Kalaycıoğlu 'yemek ve tuvalet vardır diye düşünüyordum ama gerçekten yokmuş' dedi.

Aleyna Kalaycıoğlu, 'Çok leş kokan var mıydı?' sorusuna "Hepimiz kokuyorduk. Ben bir başkasına kokuyorum, bir başkası bana kokuyor'' yanıtını verdi.

Kalaycıoğlu herkesin merak ettiği tuvalet sorusunu da yanıtladı. Kalaycıoğlu, "Herkesin tuvalet alanı farklı gibi gözüküyor ama ortak. Herkesin gittiği bir yol var. O yolda sola sapan sağa sapan var." dedi.

Kalaycıoğlu, "Tuvaletini yaparken bir başkası tuvaletini yapmaya geldiğinde çok sessiz olmalısın. Yoksa yakalanırsın." ifadelerini kullandı.

Kalaycıoğlu, "Birkaç kez başıma geldi, patika yolumuz var. Orası yürüme yolu. Oraya tuvalet yapılmaz. Gece giderken fışık diye basıyorsun." dedi.

Kalaycıoğlu Survivor birleşme partisinde otelden alıp adaya getirdiği şeyi açıkladı. Survivor Aleyna, "Ceza aldık. Yasaklı madde çaldım açıklayamıyorum onu, otelde sakladık, bulamadılar." diye konuştu.

"Sahilde açıldık Romanya kampına yaklaş orada güvenliğe yakalandık." ifadelerini kullanan Kalaycıoğlu, "Yasaklı madde değil de alkol, Acun abi öyle deyince açıklayamam" dedi.

Kalaycıoğlu, 'Survivor'da yarışmacılar arasında cinsel bir yaklaşım oldu mu?' sorusunu yanıtladı. Kalaycıoğlu, "Benim tanıklık ettiğim olmadı. Ama zaten şu çok garip geliyor bana." dedi.

"Kokuyorsun, açsın" diyen Kalaycıoğlu, "Şimdi biz adet filan olamadığımız için bizim erkeklik hormonu çok fazla baskılanıyor" diye konuştu.

Kalaycıoğlu, "O yüzden olamıyoruz. Hormonel çok dengesizlikler oluyor. O an kimin aklına böyle bir şey gelir bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Kalaycıoğlu'na sunucular "Mastürbasyon yapıyor muydunuz?" sorusunu da sordu. Duyduğu soru karşısında şaşıran Kalaycıoğlu bu soruya yanıt vermekten kaçındı.