Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu! İşte o yarışmacı...

tv8'in merakla takip edilen yarışması Survivor All Star 2022'de sona gelindi. Rakiplerini bir bir eleyerek finale kalan Adem ve Nisa arasında yapılan SMS oylaması sonucunda Survivor All Star 2022'in şampiyonu Nisa Bölükbaşı oldu.

Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu! İşte o yarışmacı...

tv8'de yayınlanan Survivor All Star 2022'nin finaline Adem Kılıçcı ve Nisa Bölükbaşı kalmıştı.

Tersane İstanbul'da gerçekleştirilen finalde en çok SMS'i alan yarışmayı Acun Ilıcalı açıkladı. 

Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu! İşte o yarışmacı...

Buna göre, 6 aylık maratonun sonunda en çok SMS'i alan Nisa BölükbaşıSurvivor All Star 2022'nin şampiyonu oldu. Oylama sonucunda Nisa şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu! İşte o yarışmacı...

Survivor Nisa Bölükbaşı kimdir?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya gelen Nisa Bölükbaşı'nın babası Türk ve Boşnak asıllı, annesi ise Çek asıllıdır.

Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa Bölükbaşı 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi yüzme takımında yer almaya başladı.

Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen Nisa Bölükbaşı dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

Survivor Nisa'nın sporla ilişkisi bununla da bitmiyor. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu. Bunun yanında voleybol oynamaya başladı.

Takımının en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. Nisa Bölükbaşı 2018'de mimarlık okumaya başladı. Okulu için voleybolu bırakmak zorunda kalan Nisa Bölükbaşı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor. Survivor Nisa 1.70 cm boyunda ve 60 kilodur.

Surivor Nisa’nın sevgilisi var mı, kim?

Nisa Bölükbaşı, Survivor eski şampiyonu ve Survivor 2022 yarışmacılarından Ogeday Girişken ile ilişki yaşamaktadır.

Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu! İşte o yarışmacı...

Survivor Adem Kılıçcı kimdir?

Adem Kılıçcı, 5 Mart 1986 senesinde Ağrı'da dünyaya gelmiştir. Kılıçcı'nın Türkiye'ye Kafkasya'dan göç etmiş Karapapak Türkleri'nden olduğu bilinmektedir. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya almıştır.

Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde eden isim 2008 senesinde yapılan Yaz Olimpiyatları çerçevesinde de 69 kiloda mücadele ettiği İngiliz rakibi Billy Joe Sanders’e 14-3 skor ile mağlup olmuştur. Mücadeleden yenilgi ile ayrılınca Adem Kılıççı, 2008 senesinde Yaz Olimpiyatları’na da veda etmiştir. Yine daha sonra İtalya’nın Pascara kentinde, 2009 yılında gerçekleştirilmiş olan Akdeniz Oyunları’na da katılan Adem Kılıççı, yarışmalardaki üstün performansı sayesinde Akdeniz Oyunları’ndan gümüş madalya alarak ayrılmayı başarmıştır. 2011 senesinde Ankara’da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Şampiyonası’na da katılan başarılı boksör buradan da gümüş madalya alarak ayrılmıştır.

Türk sporcu ve boksör Adem Kılıççı, 2014-2015 döneminde Dünya Boks Federasyonu tarafından düzenlenen APB Profesyonel Boks Ligi dünya şampiyonu olmuştur. Rio’da düzenlenecek olan olimpiyatlar için de katılma hakkı elde etmiş olan Adem Kılıççı, kanında yasaklı madde tespit edildiği için Rio’da düzenlenecek olan yarışmalara katılamamıştır.

Adem Kılıçcı ne zaman şampiyon oldu?

21 Ocak 2017 senesinde yayınlanmaya başlayan Survivor 2017'in kadrosunda yer alarak ünlüler takımında yarışan Adem Kılıçcı yarışmada büyük finale kadar yükselmiş fakat finalde ikinci olmuştur. All Star konseptiyle düzenlenen Survivor 2018'de de yarışmış olan Kılıçcı şampiyon olarak yarışmayı tamamlamayı başarmıştır.

Survivor Adem evli mi?

Survivor Adem Kılıççı evli değil ancak Nil Şenver ile nişanlıdır.

Survivor All Star 2022 şampiyonu belli oldu! İşte o yarışmacı...