Survivor All Star'da kaos çıktı! Acun Ilıcalı isyan etti!

Survivor adasında ortalık fena karıştı. Aşk yaşadıkları iddia edilen Ogeday ve Nisa Bölükbaşı'nın Mert Öcal ve Sude Burcu hakkında söyledikleri gündemde. Survivor fragmanı seyircileri meraklandırırken Acun Ilıcalı, '15 yıllık Survivor tecrübemde böyle bir şey duymadım' dedi.

Survivor All Star'da kaos çıktı! Acun Ilıcalı isyan etti!

Survivor fragmanında yaşananlar sosyal medyanın gündeminde. Twitter'ın en çok konuşulan yarışmacısı Mert Öcal ve Sude Burcu arasında neler yaşandı? Adada olayların karıştığı yeni bölümde Acun Ilıcalı, yaşananları "15 yıllık Survivor tecrübemde herhangi bir yarışmacının herhangi bir yarışmacı için böyle bir şey dediğini duymadım" açıklamasında bulundu.

Yeni bölüm fragmanında Survivor Mert'in "Nisa ve Ogeday, Sude ve beni hoş olmayan durumlara düşürdüler" dediği görülüyor. Sude ise gözyaşlarına boğuluyor.

Mert Öcal'ın Nisa'ya tepkisi gündemde!

Nisa ile Mert arasında yaşanan gerilimde Mert, "Senin her olduğun yerde bir şey çıkıyor farkında mısın? Kaos çıkıyor" sözleri ile Nisa'yı suçladı. Survivor Aycan'ın "Ogeday ve sen ayıp ettiniz" sözlerine ise Nisa "Ben gözümün önünde gördüm Aycan" cevabını veriyor.

Haber

Mert, "Ben gözümün önünde gördüklerimi anlatayım mı Nisa ister misin?" sözleri ise herkesi meraklandırdı. Sosyal medyada da bu yanıtlar uzun süre konuşuldu.

Yaşanan bu gerilim konseyde de masaya yatırılıyor. Survivor Ogeday konseyde yaptığı açıklamada, "Bildiğim bir şeyi söylemek zaten kolay değildi. Ben de hepsini söyleyemedim. Eğer ki kendi de ismi gibi Mert ise bunu açık bir şekilde söyler" sözlerini kullanıyor.

Haber

Tüm bu yaşananlar boyunca Sude'nin çok gergin olduğu kameralara yansıyor. Yaşananların ayrıntısı ise Survivor'ın yeni bölümünde açıklık kazanacak.