Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıtı bu akşam belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlamaya başladığı günden itibaren nefes kesen yarışma programı Survivor'da bu akşam kritik bir eleme gecesi yaşandı. Survivor 2022 All Star'da eleme adaylarının belli olmasıyla birlikte bu akşam bu yılın ilk eleme heyecanı yaşandı. Yapılan halk oylamasının ardından en az SMS alan ve yarışmadan elenen isim belli oldu. Peki, Survivor'da bu akşam kim elendi? İşte 19 Ocak Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim...

Survivor 2022 All Star'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor’da bu akşam kim elendi sorusunun yanıtı, sevilen yarışma programının takipçileri tarafından sorgulanmaya başladı. Birsen Bekgöz, Sercan Yıldırım, Gizem Kerimoğlu ve Hikmet Tuğsuz’un eleme adayı olduğu Survivor’da, halk tarafından en az oyu alan ve adaya veda eden yarışmacı açıklandı. Peki, Survivor’da bu akşam kim elendi? İşte 19 Ocak Survivor 2022 All Star’da adaya veda eden isim...

Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor 2022 All Star’ın bu akşam ekranlara gelen yeni bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Tüm hafta boyunca oynanan 4 dokunulmazlık oyunu sonrasında, sürgün kampına giden ve eleme adayı olan yarışmacılar belirlenmişti. Survivor’da bu hafta oynanan 2 dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazanırken, diğer 2 dokunulmazlık oyununu da ünlüler takımı kazanmıştı. Sürgün kampına giden ve eleme adayı olan isimler Birsen Bekgöz, Sercan Yıldırım, Gizem Kerimoğlu ve Hikmet Tuğsuz olmuştu.

Eleme gecesinde yapılan halk oylamasının sonuçları açıklandı ve Survivor 2022 All Star’dan elenen ilk yarışmacı belli oldu. Atılan SMS’ler sonucunda en az oyu alarak yarışmaya veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu.

Survivor 2022 haftanın eleme adayları

Survivor All Star, sezona hızlı bir girişi yaptı. Yarışmacılar, adaya adım basar basmaz farklı uygulamalar, sürprizlerle karşı karşıya geldi. Survivor’da ilk hafta dört dokunulmazlık oyunu oynanacak. İlk dokunulmazlığı Gönüllüler takımı kazanırken Ünlüler takımı oylaması ile sürgüne giden ilk isim Birsen oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu yine Gönüllüler kazanırken Ünlüler takımı bir kez daha oylama yaptı. Oylamada adı en çok yazılan Sercan, haftanın ikinci gitme adayı oldu.

Oynanan 3. dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Kaybeden Gönüllüler takımında oylama ile sürgün kampına giden Gizem, üçüncü eleme adayı oldu.

Haftanın son dokunulmazlık oyununda kaybeden gönüllüler takımı konseyde zorlu bir karar verdi. Oylama ile sürgün kampına giden 4. yarışmacı Hikmet oldu.

Survivor Gizem Kerimoğlu kimdir?

Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 tarihinde İstanbul, Fatih’te doğmuştur. Bulgar göçmeni bir ailenin ilk çocuğudur. Bir erkek kardeşi vardır. İstanbul Semiha Şakir Lisesi’nden 2005 yılında mezun oldu. 2006 yılında Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi’nde okumaya başladı. Üniversite eğitimi sırasında bir yıllığına İngilizce eğitimi almak için Londra‘ya gitti.

2003 yılından itibaren birçok spor dalıyla profesyonel veya yarı amatör olarak uğraşan bir sporcu olarak basketbol ve futbol oynamış, hatta birkaç kez 19 yaş altı kadın Milli Futbol Takımı’na da çağrılmıştır. Bu yıllarda Yapı Kredi Spor Kulübü ve benzeri bazı spor kulüplerinde Fitness Eğitmeni ve Personal Trainer olarak da görev yaptı.

2013 yılında profesyonel spor yaşantısına son veren Gizem Kerimoğlu, aktif spor hayatının ardından oyunculuk ve spikerlik eğitimleri almaya başladı. Dialog ve Barbaros Çidal‘dan diksiyon ve spikerlik eğitimleri alıp, tiyatro ve oyunculuk eğitimlerindeki ilk adımlarını kendisi de oyuncu olan arkadaşı Umut Kırcalı ile atmıştır. Ardından kendisine çok şey katan Deniz Erdem‘den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılında girdiği Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi aldı.

7 Şubat 2016 tarihinde başlayan olan “Survivor 2016” yarışmasına Gizem Kerimoğlu da gönüllüler takımında katıldı. Yüzde 36 oranda performans sergileyen Survivor Gizem, yarışmanın 108. gününde adaya veda etti.