Survivor Meryem Kasap nişanlandı! Bakın müstakbel eşi kim çıktı!

'Survivor 2020' ile adını geniş kitlelere duyuran, sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye olan Meryem Kasap, Yunus Emre Bal ile nişanlandı. 30 yaşındaki eski atletin kız isteme töreninde çekilen fotoğrafları, sosyal medyada çok konuşuldu. Survivor Meryem'in son hali, 'Başka biri olmuş' yorumlarındı beraberinde getirdi.

Survivor Meryem Kasap nişanlandı! Bakın müstakbel eşi kim çıktı!

Meryem Kasap, 1 Mayıs 1992 tarihinde üç çocuktan en küçüğü olarak Trabzon'da dünyaya geldi. İlkokulda okurken üç yıl tiyatroyla ilgilendi, sporla tanışması ise lise yıllarında oldu. Lise takımında iki yıl hentbol oynadım, daha sonra bireysel spor yapma kararı aldı ve atletizme yöneldi. Bu spora ilk olarak sırıkla yüksek atlama branşıyla başladı, 2-3 yıl bu branşı yaptıktan sonra yaşadığı bir sakatlık sonucu branş değiştirmek zorunda kaldı ve 400 metre branşına geçti.

Karadeniz Teknik Üniversitesi beden eğitimi ve spor yüksekokulunu kazanan Meryem Kasap, eğitim ve spor hayatını birlikte yürüttü. 400 metrede bir yıl içinde ilk Türkiye Şampiyonluğu'na ulaştı ve Milli Takım'a seçildi. Avrupa Şampiyonası, Balkan Şampiyonası, Milletler Kupası ve Akdeniz Şampiyonası'nda ülkemize madalya getirdi. Bu süreçte lisans öğrenimimi de tamamladı ve mezun oldu. 12 yıllık spor hayatının sekiz yılı Milli Takım sporcusu olarak geçti.

Survivor Meryem Kasap ile Yunus Emre Bal nişanlandı

Survivor'a iki diskalifiye!

Fitness eğitmenliği ve Personal Trainer'lık yapan sporcu, 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'da mücadele etti. Parkurlaradki hızı ve hırslı yapısıyla iddialı isimler arasında yer alan Meryem, sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. 'Survivor 2021' için da davet alan ve ünlüler takımında mücadele eden sporcu, bir kez daha sakatlık engeline takıldı ve yarışmadan ikinci kez diskalifiye oldu.

"Bazen insan hayattan kopmalı"

Dominik'te hayattan kopuk bir şekilde yarışmak, tamamen izole bir yaşamın kendisini nasıl hissettirdiği sorulan başarılı atlet, "Çok zor geliyor bu his; telefondan, arkadaşlarımdan nasıl ayrılırım? İletişim yok, hiçbir şey yok. Çok zor geliyor. Bir süre sonra beyin sıfırlıyor. Her şeyi unutuyorsun. Bence dönem dönem her insanın yapması gerektiğini düşünüyorum. Bazen insan hayattan kopmalı bence. Yenilenmek gerekiyor. Adada her şeyin ama her şeyin kıymetini anladım" yanıtını vermişti.

Survivor Meryem Kasap ile Yunus Emre Bal nişanlandı

"Bu Meryem mi?"

Bir milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımnlarla adından söz ettiren Meryem Kasap, son hali ile gündem oldu. Survivor Meryem ile Yunus Emre Bal nişanlandı, kız isteme ve nişan töreninden fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.

Survivor Meryem'in makyajı ve estetiğin de etkisiyle yaşadığı değişime yorum yağdı. Sosyal medya kullanıcılarının mesajları dikkat çekti.

Survivor Meryem Kasap ile Yunus Emre Bal nişanlandı