Survivor Turabi Çamkıran'dan üzen haber

Survivor eski şampiyonlarından Turabi Çamkıran, yaptığı paylaşım ile sevenlerini üzdü. Turabi, hastaneden karelerini 'Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah' notuyla paylaştı.

Survivor Turabi Çamkıran'dan üzen haber

Survivor yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran eski Survivor şampiyonlarından Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı açıklama ile sevenlerini korkuttu.

Turabi, hastaneden karelerini paylaşarak şu notu yazdı:

“Azrail’e mesaj attım; “Gel beni al!” diye. O da mesaj atmış; “Gülüşün dert olmuş seni çekemeyenlere. Onlara inat yaşa!” diye. Şaka şaka. Ciddiye almış mesajımı. Az kalsın beni alıyordu şereflinin zıttı. Siz siz olun Azrail’le oynaşmayın. Bir kazaydı, geçecek. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim inşallah. Şimdilik hoş çakalın.

“Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım  için geldi bunlar başıma. Artık TÖVBE. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basıcam. 2024 bitmeden de evlenip, çoluk çocuğa karışıp, ailemle mütevazi bir hayat yaşıyacağım. Ve ne kadar erteleyip yapmadığım şey varsa ayağa kalkar kalkmaz onları yapıcam.

Duam belli, duyan belli.

Hayat kısaymış. Her kimin kalbini kırdıysam kusuruma bakmasın. Cahilliğimden yapmışımdır.”

Survivor Turabi Çamkıran'dan üzen haber

Survivor Turabi Çamkıran'dan üzen haber