Taylor Swift, ilk uzun metrajlı filmini yönetecek

Aldığı ödüllerle ve elde ettiği başarılarla sık sık adından söz ettiren, Guinnes Rekorlar Kitabı'na bile girmeyi başaran Taylor Swift, şimdi de ilk uzun metrajlı filmini yönetmek için hazırlanıyor.

Taylor Swift, ilk uzun metrajlı filmini yönetecek

Taylor Swift, ilk uzun metrajlı yönetmenlik deneyimini Searchlight Pictures ile gerçekleştirecek.

Ödüllü şarkıcı-söz yazarı, henüz detayları açıklanmayan orijinal senaryosu için kamera arkasına geçecek. Swift daha önce All Too Well ve The Man isimli şarkılarının kliplerini yönetmişti ve her iki kliple de MTV VMA’ları kazanmıştı.

Nomadland, Black Swan ve Slumdog Millionaire gibi filmlerin yapımlarında yer alan Searchlight’ın başkanları David Greenbaum ve Matthew Greenfield, “Taylor, nadir görülen bir sanatçı ve hikaye anlatıcısı. O, bu heyecan verici ve yeni yaratıcı yolculuğa çıkarken onunla işbirliği yapmak gerçek bir keyif ve ayrıcalık” dedi.

Bu yılki Toronto Film Festivali’nde Swift, film yapımcılığına geçme isteğini dile getirmişti: “Bebek adımlarını ileriye doğru atmayı çok isterim. Ve sanırım artık bir sonraki bebek adımının bebek adımı olmadığı bir yerdeyim.”

Swift kısa süre önce de David O Russell’ın Amsterdam’ında; ayrıca Cats, Valentine’s Day ve The Giver’da rol almıştı.

Swift’in gelecek yıl için de programı oldukça yoğun. 2018’den beri ilk tüm stadyum turnesi olan bir tura çıkacak. Şarkıcının turnesinin tüm zamanların en çok hasılat yapan ABD turu olması bekleniyor. (Sözcü)