Telegram'dan yeni güncelleme! Tasarımı değişiyor!

Popüler anlık mesajlaşma platformu Telegram, yeni özelliklerin yer aldığı güncellemesi ile kullanıcı karşısına çıktı.

Telegram'dan yeni güncelleme! Tasarımı değişiyor!

Popüler anlık mesajlaşma platformlarından biri olan Telegram, farklı özelliklerle karşımıza çıkıyor. Bu özelliklerle kullanıcılara daha kolay bir kullanım sunmayı amaçlayan Telegram, 10.5.0 güncellemesini yayınladı. İşte detaylar…

Telegram sesli ve görüntülü arama arayüzü değişti

En popüler anlık mesajlaşma platformlardan biri olan Telegram, yepyeni özelliklerle karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların uygulama deneyimini artırmak isteyen şirket bugün farklı özelliklerin yer alacağı 10.5.0 güncellemesini yayınladı.

Bu güncelleme, görüntülü ve sesli aramalar için yeni bir görünüm sunuyor. Ayrıca Android’de kullanılabilen yenilenmiş bir mesaj silme animasyonu sunan özelliklere de sahip. Peki, yeni Telegram güncellemesi neler sunuyor?

Telegram, son güncellemede sesli ve görüntülü aramalar için kullanıcı arayüzünü değiştiriyor. Bununla birlikte animasyonlar ve daha iyi bir genel görünüme sahip olacak. Bununla birlikte şirket yeni güncelleme için bir açıklama yaptı.

“Bu güncellemede çağrı arayüzünü tamamen yeniden tasarladık, yeni animasyonlar ve aramanın durumuna göre dinamik olarak değişen güzel arka planlar ekledik. Yeni arayüz eskisine göre daha az kaynak gerektiriyor. Bu da pil ömründen tasarruf sağladığı ve eski cihazlarda uygulamanın artık daha iyi çalıştığı anlamına geliyor.”

Öte yandan Telegram’ın iOS uygulamasında yer alan yeni mesaj silme animasyonu Android’e de geliyor. Ayrıca platform, bu güncellemeyle birlikte botları da gelişmiyor. Ayrıca botlar artık mesajlara tepki verip, yanıt gönderme özelliğine sahip olacak.

Kaynak: Shift Delete