TikTok kullanıcıları dikkat! Bu özellik, kirli çamaşırları ortaya saçacak!

TikTok, kullanıcıları hem mutlu edecek hem de üzecek bir özellik için çalışmalarını hızlandırıyor. Test aşamasındaki özellik kullanıcılara kolaylık sağlarken, sevgilinizden ya da eşinizden gizlemek istediğiniz geçmişinizi açığa da çıkarabilir.

TikTok kullanıcıları dikkat! Bu özellik, kirli çamaşırları ortaya saçacak!

En çok kullanılan uygulamalardan biri olan ve kullanıcılarına milyonlarca video sunan TikTok yeni bir özellik için test aşamasına geçti.

Özellik ilk olarak Twitter kullanıcısı Hammond Oh’un tweet’i ile ortaya çıktı. Hammond, uygulamanın ayarlarında özelliğe erişilebileceğini gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı. Ancak teknoloji sitesi Mashable’a göre, özellik şu an için yalnızca belirli bir grup insan tarafından kullanılabiliyor.

Videoları beğenemeden yanlışlıkla sayfanın yenilenmesi halinde kullanıcıların izledikleri videolara ulaşmaları oldukça zor hatta neredeyse imkânsızdı. Ancak nihayet uygulama bu sorunu gidermek için yeni bir özellik üzerinde çalışmaya başlamış.

TikTok'un henüz test aşamasında olan özelliğinin kullanıcılara ne zaman sunulacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak TikTok kullanıcıları, yakın bir gelecekte bu özellik ile tanışma imkanı yakalayabilirler gibi görünüyor.

TikTok'un geçmiş özelliği tarihte bir ilk değil. Özellikle de YouTube gibi çevrimiçi video platformları, geçmişteki içeriklere kolayca ulaşılmasını sağlıyor. Ancak bu tür özellikler, bazı kullanıcılar tarafından eleştiriliyor.

Zira bunların kullanıcı gizliliğini etkilediği yönünde yaygın bir inanış var. Tiktok'un izleme geçmişinin kullanıcılar tarafından nasıl değerlendirileceğini zaman gösterecek.