Timeless Dizi Channel (TDC), Bulgaristan'da da yayına başlıyor

Timeless Dizi Channel (TDC), Bulgaristan'da da yayına başlıyor. SPI International/Film Box bünyesinde hizmet veren kanal için Vivacom ile bir dağıtım anlaşması imzalandı. Şirketin bünyesindeki tematik kanallardan FilmBox, FilmBox Extra ve FilmBox Stars'a erişimi olan kullanıcılar, böylece Dizi Channel'daki içeriklere de ulaşabilecek.

Timeless Dizi Channel (TDC), Bulgaristan'da da yayına başlıyor

raninitv'nin haberine göre; SPI International'ın dağıtımdan sorumlu ismi Murat Muratoğlu, anlaşmanın ardından "Bulgaristan'daki uzun süreli ortaklarımızdan biri olan Vivacom'un izleyicilerine en kaliteli, birinci sınıf içerik sunan yeni kanalları tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Dizi Channel, hem Türk dizi tutkunlarına hem de iyi kurgulanmış, prodüksiyon değeri yüksek hikayelerden hoşlananlara hitap eden, dünya çapında en popüler kanallarımızdan biridir” dedi.

Timeless Dizi Channel (TDC), Digital Virgo bünyesindeki DV Content'in kataloğuna dahil olarak Mayıs 2022'de birçok Orta Doğu ülkesine giriş yapmıştı.

Orta Doğu'ya yayılmaya da devam eden kanal Fas, Mısır, Tunus, Kuveyt, Bahreyn, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Irak ve Umman gibi ülkelerde de yayında. Ayrıca öncesinde Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Gürcistan, Hollanda, Estonya, Litvanya, Kırgızistan, Moldova, Seyşeller, Tacikistan ve Türkmenistan dahil pek çok ülkede daha yayına girdi.

Türk dizileri üzerine yayın yapan kanalın 600 saati aşkın portföyünde Kara Sevda (Endless Love), İçerde (Insider), Ufak Tefek Cinayetler (Stiletto Vendetta), Kara Para Aşk (Black Money Love), Karadayı, Kurt Seyit & Şura, Son (The End), 20 Dakika (20 Minutes), Alın Yazım (Red Scarf), Analar ve Anneler (Moms and Mothers), Bana Sevmeyi Anlat (Wings of Love), Al Yazmalım (Red Scarf), 8. Gün (The 8th Day) ve Kuzgun gibi yapımlar bulunuyor.