Trans olduğunu açıklamıştı! Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan flaş karar!

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil rolüyle adını duyuran Ahmet Melih Yılmaz trans birey olduğunu duyurmuştu. Geçtiğimiz gün objektiflere takılan Yılmaz, 'Değişim için ilk ameliyatımı oldum' dedi.

Trans olduğunu açıklamıştı! Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'dan flaş karar!

Bir döneme damga vuran ekranın fenomen dizi Çukur'da Timsah Celil rolüyle tanınan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, Nişantaşı'nda görüntülendi. Trans birey olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtan Yılmaz, samimi açıklamalarda bulundu.

Snob Magazin’in haberine göre oyuncu, estetik ameliyatı olduğunu belirtti.

Ahmet Melih Yılmaz, "Birkaç estetik oldum. Burnumu yaptırdım ve göğüs ameliyatı oldum. Göğüs ameliyatım, değişim için yaptırdığım ilk ameliyat… Artık memleketim olan Ankara'ya taşındım. İki aydır Ankara'da yaşıyorum. İki günlüğüne ameliyat için geldim. Artık memelerim var. Çalışıp kazandığımı ameliyatlara harcıyorum. Eğer zengin kocam olsaydı milletin gözüne sokar gösterirdim ama öyle bir kocam olmadığı için. Olur inşallah" diye konuştu.

"İsmimi değiştirmeyeceğim"

İsmini değiştirmeyeceğini söyleyen Yılmaz, "İsmimi değiştirmeyeceğim. Bu isim yapmak için 32 yılım geçti. Adım Melih olacak deli olacak" dedi.

Trans olduğunu açıklamıştı! Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'den flaş karar!

"Erkek arkadaşım yok"

"Tamamen cinsiyet değiştirecek misiniz" sorusuna ise Yılmaz, şöyle cevap verdi:

"Cinsiyet değiştirmek için ameliyat olacağım. Trans kadın değilim. O yüzden öyle bir dönüşüm olmayacak. Bana bu kadarı yetiyor. Erkek arkadaşım yok. Olur inşallah."

"İlk kadın rolünü oynadım"

Çukur'un tekrar çekilmesi durumunda dizide yer almak istemediğini belirten Yılmaz, "Ermenistan'da çekilen bir filmde ilk kez kadın rolünü oynadım" dedi. Yılmaz ailesiyle de telefonla görüştüklerini sözlerine ekledi.

Trans olduğunu açıklamıştı! Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz'den flaş karar!