Oyuncu Anna Karen, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

Haluk Bilginer'in de bir dönem rol aldığı EastEnders dizisindeki Aunt Sal karakteriyle herkesin sevgisini kazanan ünlü İngiliz oyuncu Anna Karen, Londra'daki evinde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Oyuncu Anna Karen, evinde çıkan yangında hayatını kaybetti

İngiltere ünlü oyuncu Anne Karen'ın trajik ölümünün şokunu yaşıyor.

Türkiye'de de Haluk Bilginer'in oynadığı dizi olara bilinen EastEnders'ta oynayan ünlü oyuncu, Londra'daki evinde çıkan yangında öldü.

85 yaşındaki Anne Karen'ın ölümü şok etkisi yarattı. Londra İtfaiyesi'nin verdiği bilgiye göre dün gece İngiltere saatiyle 22:00'de Karen'ın evinde yangın çıktığı yönünde ihbar alındı. Olay yerine 22:40'ta varan itfaiye yangını 1 saatten kısa sürede saat 23:38'de kontrol altına almayı başarsa da evde Anna Karen'ın cansız bedeni bulundu. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber

Ünlü oyuncunun 17 yaşında beri bu evde yaşadığı öğrenildi.

Londra Drama Okulu mezunu olan Anna Karen, Güney Afrika'nın Durban şehrinde doğmuştu. Annesi İngiliz olan oyuncunun babası İrlandalıydı.

Karen, Eastenders'ta ilk kez 1996 yılında göründü. Öncesinde Carry on Camping ve Carry On Loving filmlerinde oynamıştı. Ayrıca On The Buses'taki Olive rolüyle de büyük beğeni toplamıştı.

Ünlü oyuncumuz Haluk Bilginer de Eastenders'ın 1985-1989 yılları arasındaki 107 bölümünde rol almıştı.

Haber