Ünlü kahin Nostradamus ekmek kıtlığını bildi, sıradaki kehaneti herkesi ürkütüyor!

2022 yılına ilişkin savaş kehaneti gerçekleşen, ardından ise buğday kaynaklı ekmek bulma sıkıntısına işaret eden Fransız kahin Nostradamus'un son kehaneti 'iklim krizi' kaldı. Eğer bu da gerçekleşirse Nostradamus 3'te 3 yapmış olacak.

Ünlü kahin Nostradamus ekmek kıtlığını bildi, sıradaki kehaneti herkesi ürkütüyor!

Dünyanın 2022 yılında art arda zor süreçler yaşaması nedeniyle kahinlere olan ilgi de arttı. Bu durumların üzerine Nostradamus kehanetlerinden 2'sinin gerçekleşmesi, kahinlere yönelik ilgiyi daha da artırdı.

Buğdayda yaşanacak sıkıntıyı ve savaşı tahmin etmesiyle herkesi şaşkına uğratan Nostradamus'un şimdi de son kehaneti olan iklim krizine odaklanıldı.

Birçok önemli olayı önceden bildi

1503 yılında dünyaya gelen Fransız astrolog, 1555 yılında insanlığın geleceğine kehanetlerini yazdığı 932 dörtlük şiirlerle kendi döneminde ünlenmeyi başardı. Şiirlerini Les Propheties isimli kitabında toplayan Nostradamus dünyanın oluşumundan bu yana insanlık tarihine dair birçok önemli olayı tahmin etti.

Kitabı, Roma'daki bir müzeden çalındı

Nostradamus'un 467 yıl öncesinde kaleme aldığı insanlık tarihini değiştirebilecek kehanetleri anlatan kitabı 2007 yılında İtalya'nın başkenti Roma'daki bir müzeden çalınmasıyla ortaya çıkmıştı.

Ukrayna ve Rusya savaşını bildi

Nostradamus'un kitabında 2022 yılına ait ilk kehaneti savaşla ilgiydi. 2022 yılının Şubat ayında Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaş sonrasında ünlü kahinin kehanetlerine olan ilgi arttı.

Buğday ve ekmek fiyatlarının uçacağını bildi

2022 yılında ülkelerin ekonomik anlamda zorluk yaşayacağından söz eden Nostradamus kitabında bu kehaneti, "Başrahipler, keşişler, öğrenecek acemiler yok. Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı çok yüksek. Çaresizlik yemek için yoldaş" sözleriyle anlattı.

Geriye sadece iklim krizi kaldı

Dünyaca ünlü kahinin 2022 yılındaki üçüncü kehaneti ise iklim kriziyle ilişkiliydi.

Nostradamus, "Baş güneş gibi parıldayan denizi kavuracak. Karadeniz'in yaşayan balıkları hemen hemen kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak. Onları kesmek için yerel halk çok çalışacak" ifadelerini kullandı.