Uraz Kaygılaroğlu ile aşk mı yaşıyor? Zeynep Bastık iddialara son noktayı koydu!

15 Aralık'ta merdivenlerden düşerek omurga kemiklerini kıran Zeynep bastık, Nişantaşı'nda kontrol için geldiği hastane çıkışında objektiflere yansıdı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren ünlü şarkıcı, oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile adının aşk dedikodularının karışmasıyla ilgili konuştu. Beş ay önce boşanan Bastık, 'Yeniden evlenir misiniz?' sorusunu da yanıtladı.

Uraz Kaygılaroğlu ile aşk mı yaşıyor? Zeynep Bastık iddialara son noktayı koydu!

Zeynep Bastık, geçtiğimiz günlerde 2.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla merdivenden düştüğünü ve omurga kemiklerinin kırıldığını duyurmuştu. 29 yaşındaki sanatçı, sağlık sorunu nedeniyle bir süre sahnelere ara vereceğini belirtmişti.

"Ciddi ağrılar çekiyorum"

Şarkıcı, "İki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm. Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

"Doktor rapor verdi"

Zeynep Bastık, Nişantaşı'nda hastane çıkışı görüntülendi. Sağlık durumu merak edilen şarkıcı, "Kontrolden çıktım. İyiymişim. Biraz daha istirahat etmem gerekiyormuş, onu öğrendim. Doktorumun kesin ve net bir direktifi var. Yılbaşında konserim vardır, iptal etmek zorundayım. Sağlık nedeniyle oldu, keyfi bir durum yok. Bu durumda yılbaşında evde olurum herhalde" şeklinde konuştu.

Zeynep Bastık, "Ocak ayının sonuna doğru konserlere döneceğim. Hareket edebiliyorum ama sahnede performans yapmak ile hareket etmek aynı şey değil. Doktor biraz daha istirahat etmemi söyledi ve rapor verdi. Üzgününm ama iyileşmem için doktorların söylediğini yapmam lazım. Yemek yiyip, kilo alıyorum. Evdeyim, keyfim yerinde. Yorgundum, uzun süredir dinlenememiştim. Bu da evrenin bana 'Biraz otur, dinlen' mesajı olabilir" açıklamasını yaptı.

İlişkiyi mesaj mı bitirdi?

Zeynep Bastık ile Uraz Kaygılaroğlu’nun kısa süren bir ilişkinin ardıdnan ayrılık kararı aldığı konuşulmuştu. Bastık'ın, oyuncunun eski sevgilisiyle mesajlaştığını görünce, ayrıldığı iddia edilmişti. Kaygılaroğlu’nun çabalarına rağmen şarkıcının barışmayı kabul etmediği öne sürülmüştü.

"Ele ele yürüyeceğim yemin ederim"

SnobMagazin'in haberine göre; son dönemin en dikkat çeken oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu ile aşk yaşadığı yönünde basına yansıyan haberlerin hatırlatılması üzerine ünlü isim, "Eğer bir gün bir erkek arkadaşım olursa beni severek, el ele, gururla yanında göreceğinize yemin ediyorum" dedi.

"Uraz çok iyi arkadaşım"

Başarılı şarkıcı, "Uraz ile arkadaşız. Çok tatlı, çok iyi arkadaşız hem de. Oluyor böyle şeyler; bu ne ilk, ne de son. Bir gün sevgilim olduğunda elini tutup, savur savura gezeceğime söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

'Evlilik' cevabı!

2021 yılında nikâh masasına oturduğu Tolga Akış'tan Temmuz 2022'de boşanan Bastık, "Yeniden evlenir misiniz?" sorusunu, "Şu an düşünmüyorum ama hayat bu. Daha 30 yaşındayım. Neyin be olacağı hiç belli olmaz. Neden olmasın?" şeklinde yanıtladı.

Ölümden dönen eski eşiyle buluştu

'Baş Belası' adlı tiyatro oyununun Karadeniz turnesi sırasında Merzifon'da geçirdikleri trafik kazasında tiyatrocuları taşıyan minibüsün bir TIR'a çarpması sonucu trafik kazası meydana gelmişti. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ile Özgür Karataş hayatını kaybederken; Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci ve Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten yaralanmıştı.

Feci kazadan sonra 2014–2019 yılları arasında evli kaldığı Melis İşiten ve kızları Ada ile bir araya gelen Kaygılaroğlu, Instagram hesabından yayınladığı karelere, "Aileler yarışıyor! 100 kişiye sorduk, en popüler cevabı arıyoruz" notunu düşmüştü.