Usta sanatçı Sezen Aksu, sahnelere geri mi dönüyor?

Usta sanatçı Sezen Aksu'nun yıllar sonra sahnelere geri döneceği konuşuluyor.

Usta sanatçı Sezen Aksu, sahnelere geri mi dönüyor?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Türk müzik tarihine ölümsüz eserler kazandıran çağdaş ozanımız Sezen Aksu, 40 yıllık sahne hayatına 2016 yılında veda etmişti.

Geçen yıllarda üretmeye, sanat hayatına katkı sağlamaya devam eden Aksu, her ne kadar “Artık ben emekli hayatı yaşıyorum” dese de sevenleri ondan canlı şarkılar dinlemeyi çok özledi.

Zaman zaman Minik Serçe’nin tekrar sahnelere dönmesi için sosyal medyada da kampanyalar da başlatılmıştı ancak Sezen Aksu röportajlarında sahnelere dönmeyeceğini dile getirmişti.

Son dönemde, yakın çevresinden gelen bilgilere göre, usta sanatçı, sahnelere dönmeyi düşünüyor. Üstelik Sezen Aksu adına 2023 yılıyla ilgili yapılan son paylaşımda da sanatçının “Şarkı Söylemek Lazım” eseri eşliğinde sahne görüntülerine yer verilmesi dikkat çekti.

Sezen Aksu, yeni yıl mesajında da şu satırlara yer verdi:

“5..4..3..2..1… 2023’te herkesin biricik ve çok değerli olduğunu fark etmesi, anlaması, hissetmesi; ve bu değere sahip çıkması dileğiyle…”

Ülkemiz için de pandemi sonrası bir yeniden doğuş yılı olması beklenen 2023’te Aksu’nun sürpriz yapıp sahnelere dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.