WhatsApp'tan beklenen özellik! Bir yandan müzik dinlenebilecek!

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, görüntülü görüşme sırasında müzik dinleyebileceğiniz yeni özellik getiriyor.

WhatsApp'tan beklenen özellik! Bir yandan müzik dinlenebilecek!

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, kullanıcıların işine yarayacak yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Düzenli olarak yeni özellikler ekleyen platform, bugün de yeni özelliğiyle gündeme geldi. Yeni özellikle birlikte kullanıcılar, görüntülü görüşme sırasında müzik dinleyebilecek. İşte detaylar!

WhatsApp’ta görüntülü konuşurken müzik dinlemek mümkün!

Anlık mesajlaşma platformları arasında en çok kullanılan uygulamalardan biri WhatsApp. Platform, son zamanlarda pek çok özelliği bünyesine ekledi. Bu yeniliklerin arasına bugün kullanıcıların işine yarayacak yeni bir özellik daha yer aldı.

Bu yılın başında WhatsApp, kullanıcılara ekranlarını görüntülü görüşmeyle başkalarıyla paylaşma imkânı sunan bir özellik sundu. Sonrasında ise uygulamanın kodlarında yeni detaylar ortaya çıktı. Bunlar arasında bir cihazda oynatılan sesin görüşmeye katılanlarla paylaşılabileceği yönünde oldu.

WhatsApp şimdi bu özelliği Android‘deki bazı beta kullanıcılarına da yayınladı. Ekran görüntüsünde de yer aldığı gibi telefonunuzdaki tüm ses dosyalarını görüntülü görüşmedeki kişiyle paylaşmanız mümkün olacak.

Yeni özellik sayesinde görüntülü konuşma yaptığınız kişiyle video izlemek, müzik dinlemek ve ses paylaşımı yapmak kolay hale gelecek. Ancak Netflix gibi hizmetleri kopya korumasına sahip uygulamalardan ses paylaşımını engelleyecek.

Ayrıca oyunlardan gelen sesleri de görüşme sırasında devre dışı bırakabilirsiniz. Görüntülü görüşme ses paylaşımı özelliği, Android için WhatsApp betanın 2.23.26.18 sürümünde yer alıyor. Bu özelliğin herkes için ne zaman kullanıma açılacağı hakkında ise herhangi bir bilgi yer almıyor.

Kaynak: Shift Delete