WhatsApp'tan sevilen özellikler için beklenen güncelleme

WhatsApp anketler ve medyalar için yenilikler alıyor. Artık anketlerde birden fazla yanıtı seçmek mümkün olacak. İşte detaylar...

WhatsApp'tan sevilen özellikler için beklenen güncelleme

WhatsApp, kısa süre önce duyurduğu özelliklerini geliştirmeye devam ediyor. Popüler mesajlaşma uygulaması, anketlere bir dizi yenilik ve medyalara ek açıklama desteği getiriyor. Yeni özellikler, önümüzdeki haftalarda global olarak erişime açılacak.

WhatsApp anketler için ‘birden fazla işaretleme’ geliyor

Dünyanın en çok tercih edilen mesajlaşma platformlarından birisi olan WhatsApp, kullanıcı deneyimini artırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl kullanıma sunulan anket özelliği, kullanıcılar artık birden fazla seçeneği seçme fırsatı verecek. “Birden çok yanıta izin ver” isimli bir desteğe sahip olacak anketler, böylece kullaınıcıların ikilem yaşamasının önüne geçecek.

Ek olarak kullanıcıların, sohbetlerde anketleri bulmasına yardımcı olmak için yeni bir arama seçeneği eklendi. Son olarak anketlerin yanıtlarını gösterecek bir bildirim desteği de sunulacak. Böylece anketler için destek genişletilmiş olacak.

Anket özelliğinin haricinde, kullanıcıların içerik paylaşması daha kolay olacak. Bir sohbetten başka bir sohbete iletilen görüntülerin açıklamalarını değiştirmek mümkün olacak. İsterseniz yeni bir açıklama koyabilir, aynı açıklamayı gönderebilir veya tamamen silebilirsiniz.

Son olarak WhatsApp, belgeyle birlikte açıklama yazma fırsatı da sunacak. Kullanıcılar, iş ve kişisel amaçlı gönderilen dosyaları paylaşmadan önce açıklama ekleyebilecek. Böylece belgelerin sohbetlerdeki kullanımı kolaylaşacak.

Meta, bir dizi özelliğin Android ve iOS için çok yakında kullanıcılara sunulacağını söyledi. Bu yenilikler sayesinde mesajlaşma deneyimi de yeni bir boyut kazanmış olacak. (Shift Delete)