Yağmur Atacan, ekranlara dönecek mi? İlk kez açıkladı!

Uzun yıllardır Pınar Altuğ ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Yağmur Atacan, geçtiğimiz gün eşini desteklemek için 'Kusursuz Dünya Müzikali' adlı tiyatro oyununu izlemeye gitti. Basın mensuplarıyla bir araya gelen çiftten Altuğ yaşadığı heyecanı ifade ederken Atacan ise ekranlardan uzak kalmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yağmur Atacan, ekranlara dönecek mi? İlk kez açıkladı!

Ailesiyle birlikte kalabalıktan uzak bir yaşam süren, 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, geçtiğimiz haftalarda Etiler Akmerkez’de görüntülenmişti. Tayt giydiği için eleştirilen şarkıcı Berdan Mardini'ye destek veren ünlü isim, "Herkes istediğini giyer. Moda o kadar özgür ki. Herkes mutlu olduğunu giyer. Modadan etkilenmeme şansın var mı? Mağazalarda bunlar satılıyor. Bu işin erkek kadını yok. Herkes nerde ne giyeceğini bilir zaten. Kadın giyiyor adam niye giymesin?" açıklamasını yapmıştı. Altuğ, bu sözleriyle uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Ayakta alkışlandı

Son olarak Pınar Altuğ'un ilk kez tiyatro sahnesinde yer aldığı 'Kusursuz Dünya Müzikali'nin prömiyeri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Altuğ'un ‘anne’ karakterini canlandırdığı müzikal oyunun prömiyerinde, Yağmur Atacan da eşini yalnız bırakmadı. Altuğ ve oyuncu kadrosunun performansı, oyunun sonunda tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı.

Basın mensuplarıyla bir araya gelerek, ilk kez tiyatro sahnesine çıktığını ve oyun için şan dersleri aldığını anlatan güzel oyuncu, şöyle konuştu:

"Kusursuz Dünya Müzikali benim için özel bir oyun. Çocukların hayal dünyasının içerisinde yer almak, hayallerini gerçekleştirmelerinde rol almak benim için büyük mutluluk. Keyifle oynadığım bir oyun. Gerçek ile masal arasında bir yolculuğa çıkaran bu hikayeyi çocuklarımızın da izlerken büyük keyif alacağına inanıyorum."

"Gurur duydum"

"Hayatımda ilk defa bir tiyatro sahnesindeyim ve çok heyecanlandım. Özellikle müzikal olması benim için çok büyük bir yenilikti. 12 yaşındaki Elif Sude Dobra’nın kaleme aldığı bir oyun. Hikayeyi ilk duyduğumda çok heyecanlandım ve gurur duydum. Çünkü çocukların hayal güçlerinin ne kadar büyük olduğunu biliyoruz zaten ama bu da en büyük kanıtlarından bir tanesiydi" diye konuşan ünlü isim; sözlerine şu şekilde devam etti:

“İki ay çok güzel hazırlandık. Nitekim de alnımızın akıyla çıktık. Bundan sonra da beni tiyatro sahnesinde görebilirsiniz. Ben ilk defa bu oyun vesilesiyle şarkı söyledim. Bugüne kadar hiçbir yerde hiçbir şekilde şarkı söylememiştim. Bu arada şan dersi aldım. Senelerdir şan dersi almak istiyordum. Kendim için güzel şarkı söylemeyi çok istiyordum. Şarkı söylemeyi çok seviyorum.”

Yağmur Atacan, ekranlara dönecek mi? İlk kez açıkladı!

"Totem yapmıştık"

Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre, eşi Pınar Altuğ'a, "Pınar her zaman sahnede olan bir kadın ama ilk tiyatro sahnesiydi ve bence çok da yakıştı” sözleriyle destek olan Yağmur Atacan ise, “Çok heyecanlıydı. Ben tanıdığım için anladım ama bu heyecanı sahnede güzel enerji olarak yansıttılar. Ben kocası olarak çok duygulandım. Tabii biraz da gözlerim doldu. Çocuklar da çok güzel tepki gösterdiler. Bu arada oyunu provada bile izlemedim ilk defa izliyorum, totem yapmıştık” ifadelerini kullandı.

"Bizim de zamanımız gelir"

Yıllardır televizyon ekranlarından uzak kalan Atacan, oyunculuğa dönmeyi istediğini ancak ekranlarda kendisine uygun rol olmadığını belirterek "Kendimi soyutlamadım aslında, ara verdim yaşlanmayı bekliyorum. Biraz arada kaldım, dönmek için de fırsat arıyorum. Eskisi gibi işler yok hani bana uygun olan işler yok. Biraz daha böyle çata patalı işler var. Öyle bir yüzüm yok benim; öyle vurdu kırdı, taramalı tüfekli falan. Bakalım, bizim de zamanımız gelir" diye konuştu.

Yağmur Atacan, ekranlara dönecek mi? İlk kez açıkladı!