Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna ilginç cevap

Eski sevgilisi Kerem Bürsin ile yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edilen oyuncu Yağmur Tanrısevsin, basın mensuplarının soruları üzerine Bürsin ile çok konuşulan ilişkileri biten meslektaşı Hande Erçel'e, görürse 'Merhaba' diyeceğini söylemişti. Güzel oyuncu, geçtiğimiz gece katıldığı bir yılbaşı etkinliğinde bu konuya ilişkin sorulara cevap verdi.

Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna ilginç cevap

Elele dergisinin Mayıs sayısının kapağında yer alan Yağmur Tanrı Sevsin, hayattaki değerlerinden bahsederek; "Adaletsizlik ve haksızlık benim hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim. Beni iyi tanıyan herkes, en değer verdiğim şeyin bu olduğunu bilir" demişti.

Eski sevgilisine destek

Güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda ise Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Yakında bir projeyle ekranlarda yer alacak olan oyuncu, ayaküstü basın mensuplarıyla konuşarak kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı.

Yağmur Tanrısevsin, eski erkek arkadaşı Kerem Bürsin'in yaptığı, "Piyasada toksik erkek oyuncular var. Yanlarındaki oyuncunun kim olacağına bile onlar karar veriyor, yapımcıların işine karışıyorlar" şeklindeki açıklamasına; "Tabii ki de öyle olmamalı. Bunlar çok yanlış" sözleriyle destek vermişti.

"Hiç öyle bir şey yok"

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Aynı anda, şimdilerde hem Erçel'in; hem de kendisinin eski sevgilisi olan Kerem Bürsin ile yeniden aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Yağmur Tanrısevsin de yolun karşısındaydı.

Erçel’in aracına bindiği sırada karşı kaldırımda yürüyen Yağmur Tanrısevsin'e, meslektaşının aracına bindiği hatırlatılıp, "Küsmüşünüz, görseydiniz konuşur muydunuz?" diye sorulmuştu. Ünlü isim, "Yok hayır hiç öyle bir şey yok. Öyle bir durum yok. Tanıyorum Hande'yi ve 'merhaba' derdim" cevabını vermişti.

Hande Erçel açıklaması

Milliyet'te yer alan habere göre, Yağmur Tanrısevsin, tüm bunların ardından önceki gece ünlü bir markanın yılbaşı gecesine katıldı. Çıkışta gazetecilere teşekkür eden Tanrısevsin, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Kerem Bürsin'in eski aşkı olan Hande Erçel hakkında, "Gördüğüm yerde selam veririm. Neden vermeyeyim?" diye kurduğu cümle hakkında konuştu.

Güzel oyuncu, "Gereken açıklamayı yaptığımı düşünüyorum zaten. Sadece bir merhaba derdim. Başka bir şey sormak istersen konuşalım. Yoksa çok üşüdüm" diyerek oradan ayrıldı.

Yağmur Tanrısevsin'den Hande Erçel sorusuna ilginç cevap

Ne olmuştu?

Kanal D'de 2013-2014 yıllarında yayınlanan ve fenomen olan 'Güneşi Beklerken' dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Bürsin ve Tanrısevsin, sürpriz sosyal medya hamlesi ile hayranlarını sevindirmişti.

Bir yıl aşk yaşayan oyuncular, 2014'te ilişkilerini noktalamıştı. O dönem evlenecekleri konuşulan çiftin, başka projelerde yer almaları nedeniyle birbirlerine zaman ayıramadıkları için ayrıldığı iddia edilmişti.

Kerem Bürsin'in, final yapan 'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolü paylaştığı Hande Erçel'den ayrıldıktan sonra eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le sosyal medyada yeniden takipleşmesi, "Aşk yeniden mi?" sorusunu akıllara getirmiş; ancak Tanrısevsin bu iddiaları yalanlamıştı.