Yalı Çapkını dizisiyle ilgili sürpriz gelişme! Mert Ramazan Demir duyurdu!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından dizi setlerinde çekimlere ara verilmişti. Depremin yaraları yavaş yavaş sarılırken setlerden de yeni haberler geldi. Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nın çekimleri başladı. Haberi, dizinin başrol oyuncusu  Mert Ramazan Demir duyurdu.

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili sürpriz gelişme! Mert Ramazan Demir duyurdu!

Gazete Magazin’den Akif Yaman’ın haberine göre, Yalı Çapkını dizisinin başarılı oyuncusu Mert Razaman Demir, önceki akşam Arnavutköy’de objektiflere takıldı.

Ayaküstü gazeteciler ile sohbet eden yakışıklı oyuncu, dizisinin sete ne zaman çıkacağı sorusuna “Bizim başladı, 2- 3 gündür devam ediyor” ifadelerini kullandı. Oyuncu, daha sonra yürüyerek oradan uzaklaştı.

Bu hafta da yayınlanmamıştı

Öte yandan 6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri olan Hatay, Adıyaman, Gaziantep, Adana, Diyarbakır, Malatya, Kilis, Şanlıurfa ile Osmaniye’de yıkıma sebebiyet veren 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Milli Yas süreci ilan edildi ve diziler yayınlanmamıştı.

Geçtiğimiz hafta ekranlarda olmayan Star TV dizisi Yalı Çapkını, 17 Şubat Cuma akşamı da ekranlarda olmamıştı.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizinin önümüzdeki hafta ekranlarda olması bekleniyor.