Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu

2023'te burçları neler bekliyor?

Astrolog Ayşe Meral Ünal Tatlısu

2023’te ağır giden gezegenler Jüpiter, Satürn, Plüton ve Ay Düğümleri burç değiştirecek.

7 Mart’ta  Satürn Balık burcu geçişini neredeyse 2026’ya kadar devam ettirecek. Satürn Kova burcundayken pandemiyle birlikte özgürlük alanlarımızın kısıtlanarak teknolojiyi he alanda kullanan bir toplum olmayı deneyimlerken, diğer taraftan da topluma karşı olan sorumlulukların ve görevlerin ciddiyetle yerine getirmesi, kendimiz dışındaki insanlar için sorumluluk üstlenme aşamasını geçirdikten sonra Satürn Balık burcu geçişiyle birlikte toplumda yardıma muhtaç, evsiz, yurtsuz kalmış insanlara karşı görev ve sorumlulukların ciddiyetle yerine getirilmesi gerekmektedir.

Toplumda yerinden yurdundan olmuş, evinden barkından çeşitli sebeplerle uzak kalmış ya da yardıma muhtaç kalan insanlara karşı şefkat ve merhamet geliştirmeyi, toplum olarak vicdani sorumluluk yüklenmeyi göstermektedir. Ayrıca Balık burcu bitişleri, sonlanma ve tamamlanmaları, bir döngünün artık kapanma aşamasında olduğunu göstermektedir. Kendi natal haritalarımızda Balık burcu evimizi ifade eden konularda bir döngünün artık sonuna gelindiğini bitiş, kapanış verdiğini gösterir. Balık burcu ev konusunu ciddiyetle ele almalı, gerekli olan sorumlulukları üstlenerek yapılandırmamız gerektiğini göstermektedir.

Şayet, şimdiye kadar, görmezden gelip reddettiysek, sorumluluk üstlenmek elzem hale gelmiştir. Tam tersine sorumluluk yüklenip sınır koyamadıysak bizden sınırlarımızı belirlememizi istiyordur. Fakat her halükarda Satürn 2 buçuk yıl boyunca bizden, Balık burcu ev konusunu ilgilendiren alanlarda vicdan ve merhamet istiyordur.

Yılın ilk yarısında Jüpiter Koç’la hayatlarımızda yeni başlangıçlar yapacak yeni adımlar atacağız, ikinci yarısında Jüpiter Boğa’yla attığımız adımları sağlamlaştırmak için somut ve kalıcı hale getirmek ve sağlamlaştırmaya çalışacağız.

Koç-Aslan-Yay yükselenler yılın ilk yarısındaki Jüpiter Koç transitinden çok daha fazla istifade ederek kendilerini ortaya koyma konusunda zorlanmadan cesaretli ve kendine güvenli bir şekilde hareket edebilecekler.

İkizler kariyer gelirlerinden elde edebilecekleri yeni alanlar keşfederek, Teraziler yeni ilişkiler ve ortaklıklar, Kovalar eğitim, ticaret, teknoloji ile büyüme, sosyal medyada kendini büyütme, sözleşme anlaşma imzalayacakları kazançlar elde edebilirler.

Yılın ikinci yarısında Jüpiter Boğa geçişiyle, Jüpiter Koç’la başlatılan adımlar sağlamlaştırılacaktır. Boğa-Başak-Oğlak yılın 2.yarısından itibaren daha çok fazla istifade ederek kendilerini çok daha emin ve güvenilir bir şekilde gösterebilecekler.

Yengeçler kariyerlerinde, Akrepler eş, ortak ve ikili ilişkilerde, Balıklar yakın çevre ilişkilerinden desteklenebilir, eğitim öğrenimde büyüme ve gelişme elde edebilir, sağlam sözleşme ve anlaşmalarla kendilerini büyütüp genişletebilirler.

Plüton 2007 ile 2022 yılları arasında Oğlak burcundan geçerken otorite figürleri, gücü elinde bulunduran iktidar güçleri, kurallar ve yasalar, görev ve sorumluluklar, kamusal alanlar, müteahhitler, kural ve yasa koyucular üzerinde yavaş ama köklü dönüşümler yaşattı. Tabi hepimizin Oğlak burcu ev konularında hepimiz çok güçlü köklü dönüşümler yaşadık. 2023’te de, neredeyse 2044’e kadar Plüton Kova burcunda seyahatini devam ettirerek sosyal ve toplumsal konuları, insan hakları, siyaset ve politika, bilim ve teknolojide köklü dönüşümlerden geçeceğiz.

Ay Düğümleri 19 Ocak 2022 ile 18 Temmuz 2023 tarihleri arasında Boğa Akrep aksında bizi sahip olduklarımız ve sahip olduklarımızı sandıklarımızla, asla bırakmam dediklerimi bırakmakla, asla yapmam dediklerimi yaptırarak, yıllardır hayatımızda kronikleşmiş, yapışmış kalmış, kangren olmuş, içimizde bizi bir kurt gibi yiyip bitiren, tüketip kemiren, sömüren, kokuşmuş, çürümüş, artık içimizde ölmüş olan insanlarla ilişki bağlarımızı, ya da sürekli olarak tekrara dönen olay ya da konuları bıçak gibi kesip atmamıza, bırakmamıza sebep olmuştu.

18 Temmuz 2023- 12 Ocak 2025’e kadar Koç Terazi aksına geçerek trenin makas değiştirmesi gibi hayatlarımızda yön değiştirerek ilişki ve ortaklıklarda ben, sen, ben ve biz, tek başına bağımsız kararlar almak ve birlikte hareket edebilmeyi öğrenmek, eşitlik ve adalet, denge ve uyum haritalarımızın Koç Terazi ev konularında hayat bulacak. Mevcut ilişkilerimizde ilişkide ne kadar ben diyebiliyorum, ne kadar kendim olabiliyorum, ne kadar tek başına bağımsızca hareket edebiliyorum, ne kadar özveride bulunabiliyorum, ne kadar uyum gösterebiliyorum, ne kadar birlikte hareket edebiliyorum, ne kadar eşit ve adil davranıyorum, bir ilişki içinde ne kadar kendim olabiliyor, ne kadar ben olabiliyorum ve ne kadar olmak istiyorum, yeri geldiğinde ben yeri geldiğinde biz diyebiliyor muyum, önümüzdeki 1 buçuk yıl bir ilişkide bizi kaybetmeden ben demeyi öğreneceğimiz deneyimler bizi bekliyor olacak.

Yükselen koç ve koç burçları

Yılın ilk yarısında Jüpiter yükseleninizden geçerken hayatın her alanında yeni başlangıçlar, yeni bir iş, yeni bir ilişki, yeni bir eğitim öğrenim, seyahatler, yabancılarla yeni başlangıçlara adım atarken, 16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında yeteneklerinizden para kazanabilir, öz değerinizi yükseltebilirsiniz. 7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle biraz daha kendi iç dünyanıza yönelebilirsiniz. 23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte gelecek hayalleriniz, dahil olduğunuz gruplar değişerek köklü bir şekilde dönüşeceksiniz. Plüton Kova seyahati boyunca bambaşka hayallerin peşinden gittiğinizi gözlemleyeceksiniz. 18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 1/7 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkarken, daha çok kendinize, ne istediğinize odaklanmanız, bir ilişkiniz olsun ya da olmasın tek başına da kararlar alan ve tek başına da ayakları üzerinde durabilen biri olmayı deneyimleyebileceksiniz.

Yükselen boğa ve boğa burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar) Jüpiter 12.evinizden geçerken hayatınız yavaş ilerleyebilir fakat ilahi sistem tarafından korunursunuz. Yeni başlangıçlara adım atmak için 16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında kendinizi güvenli bir şekilde ortaya koyabilecek ve yeni başlangıçlara adım atabileceksiniz. 7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle daha çok hayallerinizle ilgili konularda sorumluluklar almanız gerekecek. 23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte sizi meslek hayatınızda ve toplumdaki statünüzü belirleyici evlilik gibi temalarda değiştirerek köklü bir şekilde dönüştürecektir. 18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 6/12 akslarınızdan geçişiyle hayatınızda önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca kontrolünüz dışında gelişen olaylar, hastane gibi kapalı alanlar, psikolojik ve beden sağlığınız, kaos ve düzen, günlük rutin hayat ve izole bir hayatın içinde kaos ve düzen konularıyla vicdan, merhamet ve hizmet etme bilincini ilişkiler yoluyla deneyimlerken, kendiniz ve başkalarıyla olan sınırlarınızı belirlemeyi öğrenebileceksiniz.

Yükselen ikizler ve ikizler burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar)Jüpiter 11.evinizden geçerken hayallerinizi gerçekleştirmek adına yeni adımlar atabilir, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızın desteğini alabilir, kariyer gelirlerinizden şans ve fırsatlar elde edebileceğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz. 16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında hayat biraz daha yavaşlayabilir, beklentilerinizin karşılık bulması biraz zaman alabilir. 7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle meslek ve kariyer hayatınızda sizden sorumluluk almanızı ister. Şayet şimdiye kadar kendinizi sürekli yapılandırarak yolunuza devam ettiyseniz sorumluluklar ödülleriyle gelirken, eğer çok çaba harcamadıysanız sorumluluklar belinizi bükecektir. 23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte inançlarınızda, dünya görüşünüzde, hayata bakış açınızda köklü değişim ve dönüşüm deneyimleyerek yenileneceksiniz. 18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 5/11 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca sosyal çevreniz, arkadaş ve dostlarınız, gelecek hayalleriniz, aşk, çocuklar, yaratıcılık ve yatırımlar konularında harekete geçmek, toplumsal kimliğinizi ortaya çıkaracak deneyimler sizi bekliyor olacak.

Yükselen yengeç ve yengeç burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar)Jüpiter 10.evinizden geçerken iş, kariyer ve meslek hayatınızda yeni başlangıçlara adım atarken, 16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında kariyer gelirlerinizde artış ya da sosyal çevrenizden destek görebilir, hayallerinizi gerçekleştirme şans ve fırsatlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. 7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle ruhsal ve manevi konularda, yabancı kültürlerle temaslarda bulunmak, 2.evlilik ya da boşanma, aileden uzaklaşmak, seyahatler gündeme gelebilir. 23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte cinsellik, o kült bilgi, miras, başkalarının kaynaklarıyla değişerek köklü bir şekilde dönüşeceksiniz. 18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 4/10 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda iş, kariyer, meslek ve aile hayatınız ön plana çıkarak yeni bir iş ve aile hayatı düzeni yapılanmasına gidebilirsiniz.

Yükselen aslan ve aslan burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar)Jüpiter 9.evinizden geçerken ruhsal ve manevi konularla ufkunuzu genişleterek yaşam tarzınıza dönüştürebilir, yaşadıklarınızı daha yüksek bir bilinç seviyesinden bakabilen, ruhsal yönden zenginliğe ulaşan biri olabilirsiniz.Yeni başlangıçlara adım atmak için 16 Mayıstan sonra ikinci yarısından itibaren kendinizi güvenli bir şekilde ortaya koyabilecek ve yeni başlangıçlara adım atabileceksiniz. Özellikle iş, kariyer, evlilik, taşınma gibi toplumda statünüzde kendinizi yükseltebilecek sağlam ve güvenilir adımlar atabilirsiniz.7 Mart Satürn’ün balık geçişiyleeski inançlarınızı tamamen sonlandırıp yeni bir bakış açısıyla hayatı ve sosyal statünüzü değerlendirmeye alabilir, aileden uzaklaşabilir, uzun seyahatlere katılabilirsiniz. 23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte sizi cinsellik, başkalarının kaynakları, miras, o kült bilgiler konularında değiştirerek köklü bir şekilde dönüştürecektir. 18 Temmuz’dan itibaren Ay Düğümlerinin 3/9 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca

Hayatınızda eğitim öğrenim, seyahatler yapmak, teknolojik alanlarda, yakın çevre ve ilişkileri ve yabancılar yoluyla yeni girişimlerde bulunarak sizin gibi yükseleni sabit biri için hayatınızda daha fazla hız ve hareket aktif olacaktır.

Yükselen başak ve başak burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar)Jüpiter 8.evinizden geçerken dünyevi isteklerden çok ruhsal anlamda büyümek isteyebilirsiniz. Varoluşu sorgulamak, bu dünyadaki varlığınızın sebebini anlamak gibi daha derin anlayış gerektiren konulara eğilebilirsiniz. Bir miras konusu,eşin parasal kayıp ve kazançları gündemde olabilir.16 Mayıstan sonra ikinci yarısından itibaren özellikle kişilik ve kimliğinizi ortaya çıkartabilecek belki tanıtacak, belki bir eğitim, belki de bir yatırım yaparak kendinizi temkinli bir şekilde ortaya çıkarabileceksiniz.7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle eş, ortak ve ikili ilişkileri daha ciddiye almaya başlayacak, sorumluluk üstlenmeniz gerekecek. Diğer taraftan ufkun üstüne çıkan Satürn sizi artık yavaş yavaş görünür kılmaya da yardım edecektir.23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte sağlık konuları ön plana gelecektir. Beden sağlığınıza, takıntı gibi aşırılıklardan kaçınmaya dikkat etmeli, mesela bedeni öldüresiye çalışmak gibi kendinize daha sonradan sağlık sorunu yaratacak şekilde çalışmamalı, zaten siz aşırıya kaçmaya başladığınızda Plüton sizi çalışma koşullarında zorlar, alan daralmaya götürür.Nihayeti bedeninize iyi bakmayı öğretecek değişimler yaşatarak köklü bir şekilde dönüştürecektir. 18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 2/8 akslarınızdan geçişiyleönümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızın gelir gider harcamalar dengesinde, paranın giriş çıkışı, kendi kaynaklarınız ve başkalarının kaynakları, özdeğer ve okült bilgiler konularını ilişkiler yoluyla dengelemeyi, ne kadar tek başına bağımsız kararlar almanız, ne kadar birlikte hareket etmeniz gerektiğini öğreneceğiniz deneyimler getirecektir.

Yükselen terazi ve terazi burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar) Jüpiter 7.evinizden geçerken eş, ortak ve ikili ilişkilerde hayatınıza girecek eş ya da ortak, ya da ortaklaşa yabancılarla yapılan ortaklı işler açısından da yeni bir başlangıç adımı olabilir. 16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında gelir gider harcamalar dengesinde kredi borçlar ya da miras yoluyla büyüme olabilir. Kredilerle de büyüyebilir, mirasla da büyüyebilirsiniz. Okült bilgilerle ilgileniyorsanız maneviyatta derinleşerek de büyüyebilirsiniz. Ascyi görmeyen bir evde olduğu için kriz de yaratabilir dikkat etmek yerinde olacaktır. 7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle günlük işler ve çalışma hayatında iş yükü sorumluluk yükleyebilir. Sağlık konularında yine fedakarlık gerektiren durumlar olabilir. 23 Martta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte aşk, çocuklar ve yaratıcı gücünüzle ilgili değişerek köklü bir şekilde dönüşeceksiniz. Bir hobiye tutkuyla bağlanıp yaratıcı gücünüzü ortaya çıkarmak, çocuklarınızla aranızda derin bağlar kurmak, aşkta çok tutkulu ve derinleşmeye ihtiyaç duymak gibi konuları ön plana çıkaracaktır. 18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 1/7 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda eş, ortak, ikili ilişkiler alanlarında deneyim getirecektir. Bir ilişkide ne kadar kendiniz olabiliyorsunuz, ilişki için kendinizden ne kadar ödün veriyorsunuz, ne kadar özveride bulunabiliyorsunuz, bunları yaparken ben de bu ilişkinin içinde varım diyebiliyor musunuz…

Yükselen akrep ve akrep burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar) Jüpiter 6.evinizden geçerken yeni iş alanları açılabilir. İş yükünde büyüme ve artış olabilir. Ya da günlük rutin hayatınızda işler çoğalabilir. Çalışma hayatında yabancılarla çalışmaya başlayabilirsiniz.16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında eş, ortak, ikili ilişkilerle büyüme fırsatları elde edebilirsiniz. Toplumsal gezegenler ufkun üstüne çıktığında MC’ye doğru ilerledikçe görünür olmaya başlar insan. İşte bu ilk ufkun üstüne çıkılan evdir. Yani sanki toplumda görünür olunacak ilk basamaktasınız gibi düşünebilirsiniz. Yabancılarla sağlam ve güvenilir ortaklıklar, ya da evlilik gündeminize taşınarak da toplumda görünür olmaya başlayabilirsiniz. 7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle sorumlulukların konusu değişecek ve biraz yumuşayacak. Çünkü kareden çıkıp 120’den hissetmeye başlayacaksınız Satürn transitini. Çocukların sorumluluğunu üstlenmek, belki sevdiğiniz bir hobinin sorumluluğunu alarak istikrarlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz.23 Mart’ta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle birlikte aile hayatınızda, yaşam alanlarınızda, kökleriniz, atalarınız, ya da vatanınızla ilgili konularda değişerek köklü bir şekilde dönüşeceksiniz. 18 Temmuz’dan itibaren Ay Düğümlerinin 6/12 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda kontrolünüz dışında gelişen olaylar, hastane gibi kapalı alanlar, psikolojik ve beden sağlığınız, kaos ve düzen, günlük rutin hayat ve izole bir hayatın içinde kaos ve düzen konularını ilişkiler yoluyla günlük rutin hayat düzeni ve çalışma koşullarıyla ilgili kendinize yeni bir düzen kurmanız gerekebilir.

Yükselen yay ve yay burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar) Jüpiter 5.evinizden geçerken ASC’nize üçgen yapacağı için kısa bir süreliğine de olsa hayat biraz daha keyifli bir hale gelebilir. Çocuklar, aşk, hobiler, yatırımlar, yaratıcılığınız ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için güzel zamanlar.16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında günlük hayattaki işler, çalışma hayatındaki işler çoğalabilir. Sağlık konusunda ya da hizmet gerektiren konularda artışlar olabilir.7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle evde, aile içinde ebeveyn sorumlulukları üstlenebilirsiniz, aile büyüklerinden yaşlılarla ilgili sorumluluklar, toprakla ilgili sorumluluklar, iş hayatında uzun vadeye dayalı iş değişiklikleri, kökler evi olduğu için çocuk sahibi olarak da aile sorumluluğu gelebilir.23 Martta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle fikir ve düşüncelerinizde derinleşerek ifade edebileceğiniz yazılı ve sözlü ifade alanları geliştirerek, zihinsel olarak güçlü bir şekilde değişerek köklü bir şekilde dönüşeceksiniz.  18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 5/11 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda sosyal çevreniz, arkadaş ve dostlarınız, gelecek hayalleriniz, aşk, çocuklar, yaratıcılık ve yatırımlar konularında harekete geçmek, kişisel kimliğinizi ortaya çıkaracak deneyimler size eşlik ediyor olacak.

Yükselen oğlak ve oğlak burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar) Jüpiter 4.evinizden geçerkenyeni bir üyenin/bebeğin katılmasıyla büyüyebilir, toprak, emlak, aile yerleşimiyle ilgili bir alanda olabilir.16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısında hayat daha da keyifli bir hale gelebilir. Aşk hayatında, çocuklarla ilgili konularda, yatırım ya da yaratıcı bir faaliyet alanında büyüme elde edebilirsiniz.7 Mart Satürn’ün balık geçişiylezihinsel anlamda, yazılı sözlü alanlarda eğitim öğretim konularında sorumluluklar sizi bekliyor olabilir. Yakın çevre sorumlulukları, çevreden uzaklaşma gibi konular ön planda olabilir.23 Martta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle derinlerde kalmış bir yeteneğinizden para kazanabilir, ruhsal yönden kendinizi güçlendirerek özdeğerinizi yükseltecekköklü bir şekilde dönüşebilirsiniz.18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 4/10 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda iş, kariyer, meslek ve aile hayatınız ön plana çıkarak yeni bir iş ve aile hayatı düzeni yapılanmasına gidebilirsiniz.

Yükselen kova ve kova burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar) Jüpiter 3.evinizden geçerkenzihinsel bir büyüme, fikir ve düşüncelerin zenginleşmesi, eğitim öğrenimle kendini büyütmek, yazılı sözlü alanlarda, yakın çevreyle büyüme elde edebilirsiniz.16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısındabebek sahibi olarak, ev alarak, toprak emlak yoluyla büyüme elde edebilirsiniz.7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle para kazanmak konusunda sorumluluk almak gerekebilir. Ya da yetenekli olduğunuz bir alanda para kazanma sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. 23 Martta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle derinleşmek, kişiliğini, karakterinizi ortaya koyarken kimliğinizi sorgulayabilir, kim olduğunuza dair derin düşmeye başlayabilir, tabiri caizse Plüton yıllar sonra 1.evinizden çıkarken siz yılanın kabuk değiştirmesi gibi küllerinizden yeniden doğan bir anka kuşu gibi yeniden hayata sıfırdan başlayabilirsiniz.18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 3/9 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda hayatınızda eğitim öğrenim, seyahatler yapmak, teknolojik alanlarda, yakın çevre ve ilişkileri ve yabancılar yoluyla yeni girişimlerde bulunarak sizin gibi yükseleni sabit biri için hayatınızda daha fazla hız ve hareket aktif olacaktır.

Yükselen balık ve balık burçları

Yılın ilk yarısında (16 Mayısa kadar) Jüpiter 2.evinizden geçerkenyeteneklerinizle para kazanarak büyüyebilir, yabancılarla yeni iş girişimlerinde bulunarak büyüme elde edebilir, bedensel olarak da genişleyebilirsiniz. Para harcama konusunda da büyük hareketlerde bulunabilirsiniz. İş hayatı açısında 6 ve 10.evlere yaptığı açılar gereği uzun vadeye dalı önemli girişimlerde bulunabilirsiniz.16 Mayıstan sonra yılın ikinci yarısındagirişimlerinizi ifade edebileceğiniz alanlardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Yazarak, yada bilgi getirip götürerek, arabulucu gibi hermes gibi mesela ticari anlaşma sözleşmeler yaparak da büyüyebilirsiniz.7 Mart Satürn’ün balık geçişiyle1.evinize gelişi artık hayatınızdaki belirsizliklerin biteceği, ama yeni bir başlangıçla 1.evden başlayarak sizi kendi karakterinizin sorumluluğunu aldırmaya başlayacak. Sınır koyamadığınız her şeye ya da kişilere karşı sınırlarınızı belirleyebilir bir durumda olacaksınız. 23 Martta Plüton’un Kova burcuna girmesiyle12.evinize bilinçaltınıza giriş yapacak. Zorlayıcı fakat doğru kullanıldığında inanılmaz derinleştirici ve yüzleştirici, temizleyici bir şekilde çalışarak bilinçaltı dünyanızdan çıkış yapar. Ama çıktığında da üstümden tır geçti dersiniz. Ama güçlenerek.18 Temmuzdan itibaren Ay Düğümlerinin 4/10 akslarınızdan geçişiyle önümüzdeki 1 buçuk yıl boyunca hayatınızda kendi kaynaklarınız ve başkalarının kaynakları, yetenekleriniz, özdeğeriniz, kendi değeriniz üzerinde durmanızı gerektirecek hayat deneyimleri getirecektir.

Işıkta ve aydınlıkta kalmanız dileğiyle…

Sevgilerimle…

Yazarın Diğer Yazıları