Kanal 7’nin ilgiyle izlenen günlük dizisi ‘Kan Çiçekleri’, önceki gün (17 Ocak) yayınlanan 434. bölümüyle final yaptı.
Başrollerini Yağmur Yüksel ile Barış Baktaş’ın paylaştığı dizi, 5 Aralık 2022’de ekran yolculuğuna başlamıştı.
4 kez ‘Dalya’ diyerek büyük bir başarıya imza atan dizinin bu başarısına şapka çıkartılır.
Dizide Dilan karakterine hayat veren Yağmur Yüksel ile Baran rolünü canlandıran Barış Baktaş, kariyerleri için önemli bir iş çıkardılar. Özellikle ikilinin sosyal medyadaki hayranlarının sevgisini takdir ediyorum.
Oyunculuklarıyla başarılarını ispatlayan ikiliye sevenleri, her zaman desteklerini hissettirdiler.
Dizinin final kararının alınmasının ardından çekimlerini tamamlayan Barış Baktaş, ayağının tozuyla TRT 1’de Pazartesi akşamları ekrana gelen ‘Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin kadrosuna katıldı. ‘Börü’ karakteriyle geçen hafta da izleyici karşısına çıktı.
Yağmur Yüksel’in de ilerleyen günlerde güzel projeler ile sevenleriyle buluşacağına inanıyorum. Çünkü, o da televizyon izleyicisinin aradığı isimlerden birisi oldu.
Yağmur Yüksel, Barış Baktaş ve diğer oyunculara bundan sonraki işlerinde başarılar diliyorum. Yolları açık olsun. 3 sezon boyunca keyifle izledik.