Yeni bir televizyon kanalı geliyor! İlk yayın ne zaman?

Genel yayın yönetmenliğini Ahmet Bağçeci'nin üstlendiği Türkiye'nin ilk tarih temalı kanalı kuruluyor.

Yeni bir televizyon kanalı geliyor! İlk yayın ne zaman?

Yeni yayın dönemi öncesi televizyon kanallarına bir yenisi daha ekleniyor. Türkiye’nin ilk tematik tarih kanalı Tarih TV, 30 Ağustos’ta yayın hayatına başlıyor.

Danışmanlığını Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, Prof. Dr. Feridun Emecen, Prof. Dr. Cezmi Eraslan ve Nezih Başgelen’in üstlendiği Tarih TV’nin genel yayın yönetmenliğini Ahmet Bağçeci yürütecek.

Türk tarihinin dönüm noktaları, dünyaya yön veren olaylar ve daha birçok önemli gelişmeler Tarih TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Yeni bir televizyon kanalı geliyor! İlk yayın ne zaman?

Birbirinden önemli isimler izleyicinin karşısına çıkacak

30 Ağustos’ta yayın hayatına başlayacak olan Tarih TV’de birbirinden önemli isimler yer alacak. Prof. Dr. İlber Ortaylı, Pelin Batu, Nuray Mert, Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, Prof. Dr. Ahmet Kasım Han, Prof. Dr. Burak Küntay, Koray Şerbetçi, Gürkan Zengin, Nezih Başgelen, Yaşar Taşkın Koç, Mehmet Hakan Kekeç, Başak Koç gibi birbirinden değerli pek çok isim, farklı formatlardaki programlarla izleyicinin karşısına çıkacak.

30 Ağustos’ta yayın hayatına başlayacak olan Tarih TV’de program müdürlüğünü Yavuz Sinangil, proje koodinatörlüğünü ise Kemal Soğukdere üstlenecek.

İlk yayın büyük zaferin 100. yılında

Tarih TV; Kablo TV 51. kanal, Tivibu 2 & 101. kanal ve TV+ 96. kanalda. İzleyiciler, Tarih TV’nin içeriklerini platformların durdur-izle, geri al–izle, seç-izle gibi özelliklerini kullanarak da izleme imkanına sahip olacak.

Yeni bir televizyon kanalı geliyor! İlk yayın ne zaman?