Yıldız Tilbe'den erkek hayranlarına mesaj! 'Benim bir sevgilim olsaydı...'

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir konser verdi. Sevenlerine harika bir gece yaşatan Yıldız Tilbe, 'Benim bir sevgilim olsaydı' diyerek başladığı sözleriyle ortalığı yıktı geçti.

Yıldız Tilbe'den erkek hayranlarına mesaj! 'Benim bir sevgilim olsaydı...'

Gerek besteleriyle gerek muhteşem sesiyle milyonların sevgilisi olan Yıldız Tilbe, Atlantis Yapım'ın organize ettiği Atlantis Yapım Harbiye Açıkhava Konserleri'nde sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı. Ünlü şarkıcının erkek hayranlarına söylediği sözler dikkat çekti.

"Hiçbir kadını yaralı bırakmayın"

Kendine has dansları ve sahne şovu ile dikkat çeken Yıldız Tilbe muhteşem sesi ile de kendine hayran bıraktı.

Yıldız Tilbe, “Benim bir sevgilim olsaydı bu dünyada da öbür dünyada da sadece beni düşünsün, düşüncelerinde bile sadece beni düşünsün" diyerek erkek hayranlarına seslendi. Sanatçı, “Hiçbir kadını yaralı bırakmayın, üzmeyin” diyerek de mesaj verdi.

Yıldız Tilbe konserinde coşku tavan yaptı

Kendine has dansıyla temposunu hiç düşürmeyen Yıldız Tilbe’nin 9/8’lik ritimleriyle coşku tavan yaptı. Biletleri günler öncesinden tükenen geceyi binlerce kişi izledi. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte bir ağızdan söyleyen yıldız sanatçı ‘Harbiye gerçekten büyüleyici bir atmosfer. Burada olmaktan ve şarkılarımı beni izleyen binlerce kişi ile bir ağızdan söylemekten dolayı mutlu ve gururluyum’ dedi.

Şu Metrisin Önü şarkısı ile izleyenleri kendine hayran bıraktı

Yıllardır dillerden dillere dolanan Delikanlım şarkısı ile konsere başlayan ünlü şarkıcı bir buçuk saat boyunca sahnede kaldı. Seslendirdiği Şu Metrisin Önü şarkısı ile dinleyicilerini bir kez daha kendine hayran bıraktı.