'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri' dizisinden yeni fragman yayınlandı

'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri', 25 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak. 'Hayal kuruyorsun niye tasarruf yapasın ki? Bu öykü insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine… İnci ne kadar değerli, iplik o kadar ince…'

'Yılmaz Erdoğan'dan İnci Taneleri' dizisinden yeni fragman yayınlandı

Yılmaz Erdoğan yazdığı ve başrollerinden birini üstlendiği dizide, yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat vererek ekranlara iddialı ve farklı bir dönüş yapacak.

BKM Yapım imzalı İnci Taneleri dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer aldığı dizide herkesin ‘inci’likli bir hikayesi var. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi?

Acılarla dolu geçmişi, içinde taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

Yılmaz Erdoğan’ın, kendi yazdığı senaryo ile ekranlara farklı bir dönüş yapacağı dizi ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ 25 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!