YouTuber Jamal Edwards, yaşamını yitirdi

Kurduğu YouTube kanalı sayesinde Ed Sheeran ve Jessie J. gibi şarkıcıların ünlü olmasını sağlayan İngiliz girişimci ve YouTuber Jamal Edwards, 31 yaşında hayat veda etti. Edwards'ın vefat etme nedeni ise henüz bilinmiyor,

YouTuber Jamal Edwards, yaşamını yitirdi

Ed Sheeran, Jessie J., Skepta ve Dave gibi sanatçıların ünlü olmasını sağlayan Britanyalı müzik dahisi Jamal Edwards'tan acı haber geldi. Edwards'ın dün evinde ölü bulunduğu belirtildi.

Ölüm nedeni bilinmiyor

Jamal Edwards'ın, ölmeden bir gün önce Londra'nın kuzeyinde yapılan bir konserde DJ olarak sahne aldığı öğrenildi. Yönetmen, yazar, DJ, girişimci ve tasarımcı da olan Jamal Edwards'ın vefat etme nedeni henüz bilinmiyor.

"Eğlence dünyası en parlak yıldızlarından birini kaybetti"

Ünlü girişimcinin ölüm haberi üzerine Londra Belediye Başkanı Sadiq Khan, sosyal medyasından yaptığı bir paylaşımda, "Britanya müziği ve eğlence dünyası en parlak yıldızlarından birini kaybetti." ifadelerini kullandı.

İngiliz futbolcu Reece James, "Huzur içinde yat Jamal Edwards..." mesajını yayınladı.

"Çok üzgünüm"

Oyuncu Adam Deacon da Twitter’dan yaptığı açıklamada, "Bugün en iyi arkadaşım Jamal Edwards’ın vefat ettiğine dair trajik haberi öğrendiğimde setteydim ve gerçekten çok üzgünüm. Jamal, bu sektörde tanıştığım en iyi, en mütevazı adamlardan biriydi." dedi.

Birçok ismi ünlü yapmayı başarmıştı

31 yaşında hayatını kaybeden genç müzik efsanesi Edwards, kurduğu YouTube kanalı sayesinde birçok ismi ünlü yapmayı başarmıştı.

İngiliz rap ve grime (elektronik müzük türü) müziğinde öncü bir isim olan Edwards, Galler Prensi Charles tarafından yönetilen ve gençlerin kendi şirketlerini kurmalarına yardımcı olan hayır kurumu "Prince's Trust"ın da elçisiydi