Akrep Nalan'ın ölümü sonrası ortaya çıkan gerçek

Şarkıcılık kariyerinin dışında, 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Fidan Hoca' karakteriyle de akıllarda yer edinen 'Akrep Nalan' lakaplı sanatçı Füsun Nalan Açın, dün sabah yaşamını yitirdi. Akrep Nalan'ın ölümü sonrası o gerçek ortaya çıktı.

Akrep Nalan'ın ölümü sonrası ortaya çıkan gerçek

'Akrep Nalan' olarak bilinen Füsun Nalan Açın, Bodrum’daki evinde solunum yetmezliğinden yaşamını yitirdi. 67 yaşındaki sanatçının ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

Evini Nesin Vakfı'na bağışlamış

Akrep Nalan etiketi, Twitter Türkiye gündeminde ilk sıraya yükselirken sanatçı için bir paylaşım da, 1973 yılında yazar Aziz Nesin tarafından kurulan Nesin Vakfı'ndan geldi.

Vakfın resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Sizin için Akrep Nalan, bizim için çocuklarımızın Nalan ablası, güler yüzlü, güzel dostumuz Nalan Açın'ın vefatının üzüntüsü içindeyiz. Sevgiyle, dostlukla, özlemle anıyoruz..." ifadelerine yer verildi.

Akrep Nalan'ın ölmeden önce yaptığı yürek burkan paylaşım ortaya çıktı.

İşte Akrep Nalan'ın o paylaşımı:

"Yine delik deşik kollar. Yine bulunamayan damar yolları. Yine yarım yamalak alınan nefesler. Ciğerler su toplamış buzlanma da varmış. Gözlerde sarı nokta. Kulaklarda işitme kaybı. Bağırsaklar kilitlenmiş sıkıntı var. Dayanılmaz kas ağrıları. Ayak bileklerim ayak parmaklarıma kan göndermiyor. Neticede sevgili dostlarım; geliyor gelmekte olan..."

Haber