Al Pacino, Assassination filminde yer alacak

Pulitzer ödüllü David Mamet, John F. Kennedy suikastını mafya bağlantılarıyla konu alacağı Assassination filmi için hazırlıklara başladı. Al Pacino, Viggo Mortensen, John Travolta, Shia LaBeouf, Rebeca Pidgeon ve Courtney Love'ın oyuncu kadrosuna dahil olduğu gerilim filminin çekimleri Eylül ayında başlayacak.

Al Pacino, Assassination filminde yer alacak

Başkanın Adamları (Wag the Dog), The Verdict gibi projelerle senaryo üzerinden Oscar adaylığı elde eden, Pulitzer ödüllü David Mamet, John F. Kennedy suikastını konu alan bir gerilim filmi için hazırlıklara başladı.

Assassination filminde, John F. Kennedy cinayeti mafyanın bakış açısıyla bir kez daha ele alınacak.

JFK'nin seçim kampanyasına yardım eden ve ardından mafyayı baltalama girişiminin intikamı olarak Chicago mafya babası Sam Giancana tarafından verilen emirle ölümü bir darbe olarak hikâyede yeniden tasavvur edilecek.

David Mamet'in senaryosunu kaleme aldığı Assassination filminin yardımcı senaristi ise Giancana'nın torunu Nicholas Cellozi oldu.

Şu an için Assassination filminin oyuncu kadrosuna dair açıklanan isimler, Oscar ödüllü Al Pacino, Oscar adayı Viggo Mortensen, Oscar adayı John Travolta, BAFTA ödüllü Shia LaBeouf, NBR ödülü sahibi Rebecca Pidgeon ve Altın Küre adayı şarkıcı ve aktris Courtney Love şeklinde oldu. Çekimlerin Eylül ayında Vancouver'da başlaması planlanıyor.