Alanyaspor, Ersun Yanal'ı resmen açıkladı

Süper Lig ekiplerinden Corendon Alanyaspor'da Francesco Farioli'nin istifasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine Ersun Yanal getirildi. İmza törenine Francesco Farioli ve Ersun Yanal birlikte katıldı.

Alanyaspor, Ersun Yanal'ı resmen açıkladı

Galatasaray ile oynanan hazırlık maçının ardından Alanyaspor yönetimine istifasını sunan İtalyan teknik direktör Francesco Farioli ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrıldı. İtalyan teknik adamın İstifasının ardından görüşmelere başlayan Alanyaspor yönetimi Ersun Yanal ile anlaştı.

Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan imza törenine Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, eski teknik direktör Francesco Farioli ile takımın yeni teknik direktörü Ersun Yanal birlikte katıldı. Törende Ersun Yanal ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Çavuşoğlu: Çok güzel zamanlarımız geçti

İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Bugün burada bir imza töreni, bir de veda töreni var. Bildiğiniz gibi dün akşam itibariyle geçen yıldan bu tarafa kulübümüzde çok büyük hizmetleri olan Francesco Farioli Hoca ve ekibi ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettik. Kendisine ve ekibine kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı çok çok teşekkür ediyoruz. O bizim gönlümüzde, kalbimizde her zaman olacak. Her zaman burada bizim kardeşimiz gibidir. Kendisine bundan sonraki yolunda başarılar diliyorum.

İnşallah ilk çalıştığı takımının da maçına gelme sözü verdik. Desteğimiz de her zaman olacak. Kendisiyle çok güzel zamanlarımız geçti. Gerçekten de çok çalışkan ve ileriye dönük çok daha başarılar elde edeceğine inandığımız bir hocamız. Hocamıza çok teşekkür ediyoruz. Diğer diğer taraftan da Ersun Yanal hocam yanımızda. Bugün itibariyle de Alanyasporumuzu Ersin Yanal hocam ve ekibi çalıştıracak. Her iki hocamız da burada yanımızda. Gördüğümüz gibi güzel bir atmosfer, güzel bir duygu. Örnek olacak bir atmosfer. Ersin hocama da hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hocam hoş geldin aramıza. İnşallah Alanyasporumuzda da birlik beraberlik içerisinde iyi işler yapacağımıza inanıyoruz. Hayırlı olsun, tekrardan hoş geldiniz” dedi.