Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan iddialara yanıt!

Sinan Akçıl'ın adı son zamanlarda birlikte single çıkardığı Aleyna Kalaycıoğlu ile anılıyordu. Burcu Kıratlı, eski eşi Sinan Akçıl'ın sevgilisi olduğu iddia edilen Kalaycıoğlu için, 'Aleyna annesiyle Sinan'dan şarkı istemeye gelmişti. Sinan'a, 'Abi' diyordu' açıklamasını yapmıştı. Son olarak Kalaycıoğlu'nun doğum günü için Paris'e giden ikiliden Akçıl, aşk haberlerini doğruladı.

Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan iddialara yanıt!

Şarkıcı Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da nikâh masasına oturmuştu.

9 ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayan ikili, yeniden bir araya gelmiş ve Şubat 2021'de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş ve ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde boşanmıştı.

"Aleyna Tilki'yi geçecek"

Akçıl, son olarak Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2021' programı ile ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu ile single çıkarmıştı. Ünlü şarkıcı, yarışma sonrası şarkıcılığa adım atan Aleyna hakkında, "Çok güzel sesi var, Aleyna Tilki'yi geçecek" açıklamasını yapmıştı. Kalaycıoğlu, bu sözler sonrası popçunun konserinde kısa süreli olarak sahne almıştı. İkili, son olarak Aleyna Kalaycıoğlu'nun doğum günü için Paris'e gitmişti.

'Aşk' iddialarına yanıt yok

İkili, geçtiğimiz hafta birlikte Ortaköy'de görüntülenmişti. Basın mensupları, şarkıcıya "Aşk başladı mı?" sorusunu yöneltmişti. Sinan Akçıl ve Aleyna Kalaycıoğlu, yanıt vermeden gülerek yoluna devam etmişti.

"İşle ilgili olduğunu düşünüyorum"

Tüm bu yaşananlardan sonra Sarıyer'de görüntülenen Burcu Kıratlı, Akçıl ve Kalaycıoğlu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı:

Paris'e gitmelerinin işle ilgili olduğunu düşünüyorum. Annesi ile daha önce şarkı istemeye de gelmişlerdi, 'Sinan abi' diyordu. Hevesli bir kız, bence güzel bir iş birliği yapacaklar.

"O haberlere çok güldük"

Özel hayatı hakkında konuşan ünlü oyuncu, "Geçtiğimiz günlerde nikâh şahidim Mustafa Bey ile çıkan aşk haberleri de gerçeği yansıtmıyor. Eski komşum ve çok yakın arkadaşım. O haberlere çok güldük, kesinlikle öyle bir şey yok" açıklamasını yapmıştı.

Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan iddialara yanıt! 'Çok mutluyuz'

"Aşk haberlerinden rahatsız değilim"

Milliyet'ten Hüseyin Altun'un haberine göre, önceki gece, söz ve müziği Sinan Akçıl'a ait olan Talha Yıldırım'ın seslendireceği ‘Tektaş’ şarkısının klip çekimi gerçekleşti.

Klip çekimi esnasında sorulara yanıt veren Sinan Akçıl, muhabirlerin, "Paris tatili nasıl geçti?” sorusuna verdiği "Aleyna çok yetenekli. Her zaman da arkasındayım. Paris’te doğum günleri kutlanabilir. Bu gayet normal" cümleleri ile güldürdü ve şöyle devam etti:

"Ben bu aşk haberlerinden rahatsız değilim. Güzel bir birlikteliğimiz var, doğrudur. Çok mutluyuz."

"Burcu yalan söylüyor"

Şarkıcı, Burcu Kıratlı'nın, "Aleyna annesiyle Sinan’dan şarkı istemeye gelmişti. Sinan’a, ‘Abi’ diyordu” cümleleri ile ilgili sorulara, "Bir kez geldi annesiyle zaten. Burcu yalan söylüyor. Abi falan demedi Aleyna bana" dedi. 

Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk mı yaşıyor? Sinan Akçıl'dan iddialara yanıt! 'Çok mutluyuz'