Anneannesini kaybetmişti! Kadir Ezildi'den duygusal paylaşım! Sözleri yürekleri dağladı!

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi, acı haberle sarsılmıştı. Yeni taşındığı apartmanla şimdilerde gündemden düşmeyen Kadir Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan ani bir şekilde vefat etmişti. Ezildi, anneannesinin hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı duygusal paylaşım ile yürekleri dağladı.

Anneannesini kaybetmişti! Kadir Ezildi'den duygusal paylaşım! Sözleri yürekleri dağladı!

TLC'de yayınlanan Temizlik Avcıları programı ile tanınan ve birçok reklam, program gibi alanlarında gördüğümüz Kadir Ezildi, yıllardır yapılmasını beklediği apartmanına sonunda taşınmıştı.

Instagram hesabında anneannesi, annesi ve kendisinin evi hakkında paylaşımlarda bulunan Kadir Ezildi gece yarısı acı bir haberle sarsılmıştı.

Evine misafir bekleyen ve hazırlıklar yapan Kadir Ezildi'nin anneannesi Gülhanım Kaplan rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti.

Aynı apartmanda ev alan, daha dün kendi dairesinden inerken şurası da anneannemin dediği Gülhanım Kaplan'ın acı haberini sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Bizim Kız isimli yani gerçek adıyla Nurşen Karayanız, Facebook hesabından duyurmuştu.

En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi'nin acı günü

Sözleri yürekleri dağladı

Anneannesi Gülhanım Kaplan'ı kaybeden En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi, Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Ezildi, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Hayatımın anlamını yitirdim, bacım, arkadaşım, annem, sırdaşım gitti. Gözümün ışığı söndü. Oyy Kadir dünya durdukça durasan dedin bana ama sen durmadın. Asansörlü ev istedin gezecem dedin ölünü bile merdiven indirdiler anam. Yeni gelin gibi düzgüdüm evine doymadın. Ben şimdi kimin kapısını çalıyım kime bacı diyim ananem gözümün ışığı. İçinemi doğdu da bana, benden razımısın ana gurban ben size iyi baktım mı diye sordun, bacı ben senden razıyım Rabbim de razı olsun.

Hayat devam edicek ama benim iki kolumda kırık, sen benim hep içimdesin, yeni evimi görmeden eşyalarımı bakmadan hayır duanı etmeden gitmedin. Ben sana sarılmaya kıyamazken sen ellerimde öldün. İçim taşıyo ananem ama amelinden öyle eminim ki sen orası için hep çalıştın. Ben Dünya’da rahat ettirdim seni Rabbim de Ahirette ettirsin. Tüm mesajlarınız için teşekkürler ama şu an kimseye yazıcak halde değilim dualarınızı bekliyorum.”

Anneannesi Gülhanım Kaplanı kaybetmişti! En Hamarat Benim yarışmasının sunucusu Kadir Ezildi'den duygusal paylaşım! Sözleri yürekleri dağladı!