Antalyaspor-Trabzonspor maçında galip yok

Antalyaspor ile Trabzonspor arasında Antalya'da oynanan karşılaşma, karşılıklı gollerle berabere sona erdi. Antalyaspor, iki pozisyonda direği geçemedi.

Antalyaspor-Trabzonspor maçında galip yok

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Bitexen Antalyaspor, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Trabzonspor, maçın henüz 2. dakikasında Taxiarchis Fountas ile öne geçerken, Antalyaspor 68. dakikada Sagiv Yehezkel ile beraberliği kurtardı. Antalyaspor, 11. dakikada Sagiv Yehezkel ve 61. dakikada Veysel Sarı'nın vuruşlarında direğe takıldı.

Bu sonuçla Antalyaspor puanını 29'a, Trabzonspor ise 37'ye yükseltti.

Karşılaşmada Antalyaspor daha etkili bir ortaya koyarken, Trabzonspor pozisyon bulmakta zorlandı. Antalyaspor'un iki topu direkten dönerken, bir pozisyonda da Trabzonspor savunması topu çizgiden çıkardı.

Maç golle başladı

Trabzonspor, maçın hemen başında öne geçti. Visca'nın sağ kanattan ortasına yükselen kaleci Leite, topu yumrukla uzaklaştırmak istedi. Meşin yuvarlağı ceza yayı üzerinde önünde bulan Bardhi'nin pas verdiği Fountas, ceza sahası sol çaprazından çektiği şutla topu kaleci Leite'nin solundan ağlara gönderdi.

Golden sonra Trabzonspor kalesinde baskı kuran Antalyaspor, ilk yarıda önemli fırsatlar yakaladı. Güray Vural'ın vuruşunda Filip Benkovic topu çizgiden çıkarırken, Safuri'nin pasında ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Sagiv Yehezkel'in şutunda, meşin yuvarlak arka direğe çarpıp oyun alanına döndü.

İlk yarı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Antalyaspor baskısını arttırdı

İkinci yarıda gol için baskısını arttıran Antalyaspor, Veysel Sarı ile bir kez daha direğe takıldı. Kullanılan köşe vuruşunda arkaya seken topa Saric'in şutunu kafayla tamamlayan Veysel Sarı, direğe takıldı.

Antalyaspor, aradığı golü Jehezkel ile buldu. Sağ kanattan Ramzi Safuri'nin ortasına iyi yükselen Sagiv Yehezkel, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 berabere sona erdi.

Kaynak: Sözcü