Arif Verimli'den olay Müge Anlı itirafı!

'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz haftalarda İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenmişti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 14 yıl geçiren Prof. Dr Arif Verimli katıldığı programda şok eden bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Arif Verimli'den olay Müge Anlı itirafı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının psikiyatristi olarak bilinen Prof. Dr. Arif Verimli, geçtiğimiz yıl programa veda etmişti.

Psikiyatrist Verimli, Müge Anlı'nın kendisini düğününe davet edip etmediğini ilk kez açıkladı.

Ünlü psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Arif Verimli, Yasemin Özçelik'in sunduğu YouTube programına konuk oldu. Verimli, “14 yıl emek verdiniz Müge Anlı’ya, biz çok üzüldük. Kırgın mısınız?” sorusuna verdiği yanıtla gündeme bomba gibi düştü.

"Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım"

Prof. Dr. Arif Verimli, "Samimi cevap vermek gerekirse kırgınım. Hiç ilgisi olmayan bir insan sizin konunuzla ilgili ahkam keserse ne yaparsınız? Ben buna bozuldum. Şevki Sözen Bey her gün alanıma giriyordu. Rica ettik, tartıştık, şunu yaptık, bunu yaptık, hiç dinlemedi arkadaşımız.” dedi.

"Daha çok kırgın olduğunuz kişi Müge Anlı mı Şevki Sözen mi?" sorusuna da "Valla ikisinin de kıymeti yok benim için" ifadelerini kullandı.

Düğüne davet edilmemiş!

Programdan sonra Müge Anlı ile konuşmadığını da belirten Verimli, düğüne davet edilmediğini söyleyip mutluluklar diledi.

Arif Verimli, Müge Anlı'nın programından neden ayrıldı?

Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli, ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"2008 yılından bu yana danışmanlığını yaptığım Müge Anlı ile Tatlı Sert programından kendi isteğimle ayrıldım. Öncelikle Müge Anlı ve Rahmi Özkan'a, her zaman saygı ve sevgi gördüğüm bütün ATV emekçilerine ve başta Taner Ercan olmak üzere Mavi Klaket Yapım'a çok teşekkür ederim. Deontoloji ve Tıbbi sınırlarımı bilmek benim yaşam tarzımdır, aşılamaz çizgimdir, meslek ilkemdir.

Bunun için yüksek hassasiyet gösterme çabası beni yoruyor ve nihayetinde sağlığımdan olmak istemiyorum. Kimseye kırgın değilim, herkese gönülden başarılar diliyorum... Saygılarımla..."

Arif Verimli, paylaşımında ayrılık sebebini kişisel hassasiyetlerine dayandırmıştı. Ancak program arkadaşı Prof. Dr. Şevki Sözen'le yaşadığı tartışma, sosyal medya kullanıcıları tarafından hatırlatılınca, Verimli gerçeği açıklamak zorunda kaldı.

Verimli, takipçisinden gelen, "Hocam siz Şevki hoca yüzünde ayrıldınız değil mi? Kırgınlığınızın sebebi bu." yorumu üzerine, "Evet, teşekkür ederim." diye konuşmuştu.